Last news in Fakti

10 Септември, 2023 19:30 2 875 2

Ман Юнайтед удари скандалния футболист, рязал бременната си приятелка

  • антони-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол

Други две жени също публично се оплакаха, че са били жертви на физическо насилие от страна на бразилеца

Ман Юнайтед удари скандалния футболист, рязал бременната си приятелка - 1

Манчестър Юнайтед постигна споразумение с бразилския национал Антони, който получи тежки обвинения за домашно насилие от страна на бившата си приятелка Габриела Кавалин. Преди дни стана ясно, че 100-милионната покупка на „червените дяволи“ е рязал пръстите ѝ, докато тя е била бременна. Други две жени също публично се оплакаха, че са били жертви на физическо насилие от страна на бразилеца.

„Манчестър Юнайтед признава обвиненията срещу Антони. Той ще отложи връщането си на терена до второ нареждане, за да отговори на обвиненията, повдигнати срещу него. Нашият клуб осъжда актовете на насилие и малтретиране“, обявиха „червените дяволи“.

„Разбрах се с Юнайтед да отсъствам за известно време, докато отговоря на обвиненията срещу мен. Това беше взаимно решение, което цели да избегне натиск върху моите съотборници и да предпази клуба от ненужни последствия. Искам отново да заявя, че съм невинен по всички обвинения. Ще съдействам напълно на полицията. Очаквам да се завърна съвсем скоро на терена“, заяви бразилското крило.

Габриела Кавалин, която работи като модел и Ди Джей, призова шефовете на Ман Юнайтед да извадят бразилския национал от игра, докато тече разследването срещу него. 22-годишната жена призна, пред „Сън“, че е информирала „червените дяволи“ за деянията на Антони преди три месеца, но до момента не е последвала реакция от клуба.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    5 0 Отговор
    Не е Ален Делон...но има пари...но пък не всичко е пари...явно той не го е разбрал...С две думи...не е много за пред хора...
  • 2 Ибрее

    8 2 Отговор
    Информирала била клуба ?!?! Това има ли го черно на бяло? И защо не е информирала полицията!?! Нещо мирише тая работа.