Last news in Fakti

15 Ноември, 2013 14:49 665 0

Здравков: Искам високо вдигнати глави срещу ЦСКА

  • левски-
  • цска-
  • антони здравков-
  • дерби

Левски обяви и групата за мача

Здравков: Искам високо вдигнати глави срещу ЦСКА - 1
Снимка: БГНЕС

„Всички са здрави, искам да излезем с високо вдигнати глави срещу ЦСКА”, каза треньорът на Левски Антони Здравков на брифинг преди утрешния мач между неговия тим и ЦСКА от турнира за Купата на България.

„Не виждам смисъл да променям схемата на игра, до момента ни носи успех. Промяната в тактическата ни постройка пасва на качествата на футболистите. На някои им е трудно и тежко, защото в България се е свикнало да се играе с крила, с двама опорни халфове. Аз винаги съм използвал само един опорен халф. Колкото повече разчупиш стандартите, толкова по-добре за твоя отбор и толкова по-трудно за противника”, допълни наставникът, цитиран от официалната страница на „сините“.

„Всички футболисти са си взели поука от предния мач. Тогава времето беше кратко, но те вече разбраха какво искам от тях и аз знам какво могат, мина повече време, откакто сме заедно. Убеден съм, че оттук нататък Левски няма да покаже лице, което да не се хареса на публиката. Когато играят Левски и ЦСКА трудно може да избереш тактика според това дали си домакин или гост. Мачовете ще бъдат идентични. Сега ще е по-различно от дербито за първенство, гледа се да не допуснеш гол на свой терен, да постигнем добър турнирен резултат”, каза още Здравков.

Двубоят за Купата на България е утре от 15:15 часа на Националния стадион „Васил Левски“. Левски обяви група от 18 футболисти за „вечното“ дерби: Горан Блажевич, Пламен Илиев, Дъстли Мюлдер, Орлин Старокин, Йордан Милиев, Алехандро Перес, Нуно Пинто, Пламен Димов, Даниел Димов, Станислав Ангелов, Кевин Брю, Мирослав Иванов, Владимир Гаджев, Илиян Йорданов, Гари Родригес, Цветан Генков, Димитър Макриев, Ларсен Туре. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА