Last news in Fakti

18 Септември, 2023 11:05 1 284 6

Левски с любопитен гаф

  • футбол

"Сините" нарушиха правилника

Левски с любопитен гаф - 1
Снимка: БГНЕС

Левски е допуснал сериозен гаф и е нарушил правилника по време на отложения мач срещу Пирин, който се проведе на 14 септември. "Сините" спечелиха с 2:0, но в електронната система за първенството треньорският щаб е вписал 10 резерви. Това е нарушение на правилника, позволяващ най-много девет състезатели да бъдат на пейката.

Броят на резервите и правото на извършени смени са записани в Член 23, ал. 1 на Наредбата за първенствата и турнирите. Предстои Спортно-техническата комисия да разследва случая, тъй като в случая има грешка не само на Левски, но и на длъжностните лица на футболната централа, присъствали на мача, включително и съдийската бригада.

Действително в протокола на електронната система са записани десет резерви на Левски. Това са Иван Андонов, Виктор Любенов, Андриан Краев, Асен Митков, Илиян Стефанов, Преслав Бачев, Асен Чандъров, Кристиян Йовов, Патрик-Габриел Галчев и Марин Петков.

По всяка вероятност Левски ще бъде санкциониран по Член 36, точка 2, подточка 5 от Дисциплинарния правилник. Той предвижда глоба в размер на 1000 лева, пише "Гонг".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левскар

    13 5 Отговор
    Написали 10 резерви ,щото ги имат бе...СамоЛевски!!!

    Коментиран от #3

  • 2 Цял отбор българчета!

    6 0 Отговор
    По-добре е да играят те!
  • 3 Новичок

    8 7 Отговор

    До коментар #1 от "Левскар":

    Та те винаги са с човек по-вече,я съдията,я делегата абе цялото БФС е с тях,заради едно 40г. Приятелство.

    Коментиран от #6

  • 4 Мдаааа

    6 2 Отговор
    Трябва да ги наградят , всичките резерви са българчета и от школата, нали това искаме, нека някой друг отбор извади толкова , може и 20 да запишат, но май нямат
  • 5 Малий

    3 3 Отговор
    За криенето на тирето от допинченгетата па нищо не пишете
  • 6 ............

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Новичок":

    Яд ли те е!? Някой май скоро ще си ходи на Ловеч!