Last news in Fakti

16 Ноември, 2013 19:04 717 0

Берое осъди постъпката на феновете си

  • берое-
  • фенове-
  • лудогорец-
  • бой

Старозагорци призоваха към нормално държание

Берое осъди постъпката на феновете си - 1
Снимка: БГНЕС

Берое излезе с официална позиция след инцидента с фенове на отбора, при който бяха нападнати футболисти на Лудогорец. 

Ето какво гласи тя:
 
Във връзка с информациите, публикувани в медиите за инцидент на тренировката на Лудогорец преди осминафиналния реванш от турнира за Купата на България, Професионален футболен клуб Берое иска да уточни, че преди мача никой от ръководството и спортния щаб на Лудогорец не е уведомил официално нашия клуб как ще протече престоя на тима от Разград в Стара Загора - кога ще пристигне отбора, къде ще е настанен, както и дали ще проведе занимания и къде и кога ще се случи това ако има такива.
 
Все още нямаме официална информация от органите на реда за истината около случилото се на тази тренировка. Поради тази причина няма как да вземем официално становище за случилото се на този етап.
 
Ръководството на Професионален футболен клуб Берое - Стара Загора осъжда всякакви вандалски или хулигански прояви и не може да толерира такива действия. Нашият тим винаги е бил насочен към феърплея на терена и трибуните и се концентрира единствено и само върху спечелването на мачовете на "зеления килим".
 
Призоваваме всички привръженици на Берое да се държат по нормалния за протичането на една футболна среща начин, заради нагнетената не по наша вина обстановка преди този мач.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА