Last news in Fakti

13 Октомври, 2023 09:30 2 181 2

Краев блокира преговорите с Петрис в Левски

  • андриан краев-
  • жереми петрис-
  • левски-
  • футбол

Припомняме, че контрактите и на двамата изтичат в края на сезона, а столичани преговарят вече доста време за подновяването им

Краев блокира преговорите с Петрис в Левски - 1

Левски има да решава още един солиден казус преди Андриан Краев да преподпише договора си с клуба. „Мач Телеграф“ научи, че халфът на „сините“ е поставил на шефовете условие заплатата по новия договор да не е по-малка от тази, която евентуално ще взима Жереми Петрис. Припомняме, че контрактите и на двамата изтичат в края на сезона, а столичани преговарят вече доста време за подновяването им.

Това условие на Краев реално блокира преговорите с Петрис, който настоява за огромно увеличение на заплатата си, за да преподпише. Исканията на халфа, който вече носи капитанската лента на тима, са далеч по-малки, но претенциите на французина го карат да не бърза с подписа.

По-вероятно е Левски да се откаже от Петрис, за да преподпише с Краев. В противен случай „сините“ ще трябва да увеличат с много парите за халфа, който принципно вече е приел едни финансови условия.

Твърди се, че Андриан Краев трябва да преподпише до края на месеца със „сините“, а досега не го е направил именно заради изискването на Петрис да не взима повече от него.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петър

    5 2 Отговор
    То хубаво да взимат,ама нещо и да правят. И сегашните пари са им много на тия б..дарници. Левски нещо да е спечелил случайно,че да имат претенции? Взимат сигурно по 20-30000 евро на месец ,а не могат да си спрат топката.
  • 2 Левски 1914

    4 1 Отговор
    В договора трябва да има условие ако не спечелят нищо да връщат.