Last news in Fakti

14 Октомври, 2023 10:00 1 023 0

7 нови мача от евроквалификациите днес

  • евро 2024-
  • евроквалификации-
  • футбол-
  • мачове

Програмата се открива с две ранни срещи от 16.00 часа - Северна Ирландия - Сан Марино и Украйна - Северна Македония

7 нови мача от евроквалификациите днес - 1

Днес ще се изиграят последните мачове от седмия кръг на евроквалификациите. Програмата се открива с две ранни срещи от 16.00 часа - Северна Ирландия - Сан Марино и Украйна - Северна Македония. Три часа по-късно България приема Литва, а Словения посреща Финландия. Останалите три двубоя започват в 21.45 часа, като между тях е и другият сблъсък в нашата група между Унгария и Сърбия. Двата отбора са с еднакъв брой точки на върха, но домакините са с мач по-малко.

Италия приема Малта в среща, която остана в сянката на разследванията за залагания. Това бе и причината двама от националите на Скуадрата - Сандро Тонали и Николо Дзаниоло, да отпаднат от разширения състав. Селекционерът Лучано Спалети не може да разчита още на контузените Чиро Имобиле, Матео Ретеги, Федерико Киеза, Лоренцо Пелегрини и Иван Проведел. Италия се бори за второто място в групата с Украйна и Северна Македония, убедителен лидер е Англия.

ПРОГРАМАТА ДНЕС

16:00 Северна Ирландия - Сан Марино
16:00 Украйна - Северна Македония
19:00 България - Литва
19:00 Словения - Финландия
21:45 Дания - Казахстан
21:45 Италия - Малта
21:45 Унгария - Сърбия


Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА