Last news in Fakti

14 Октомври, 2023 10:30 1 383 2

Бивш футболист на Славия и Локо (София) е приготвил списък с играчи за Левски

  • николай костов-
  • футбол-
  • левски

Сред тях прави впечатление Давид Бабунски

Бивш футболист на Славия и Локо (София) е приготвил списък с играчи за Левски - 1

Бившият футболист на Славия и Локомотив (София) Джери Перейра за пореден път помага със селекцията на Левски. Бразилецът е приготвил списък с играчи за „сините“. Сред тях прави впечатление Давид Бабунски.

29-годишният халф в момента е собственост на унгарския Мезьокьовешд. Фамилията Бабунски е позната в българския футбол. Братът на Давид – Дориан, игра за Ботев (Враца) през сезон 2021/22. Баща им - Бобан, носи екипа на ЦСКА през периода 1992-94 г. Давид Бабунски има испански паспорт и няма да заема място за чужденец извън Европейския съюз.

„Преди дни се върнах от Бразилия. Имам доста футболисти за предлагане на българския пазар. Работя с всички отбори, не само с Лудогорец, Левски и ЦСКА. Започваме да говорим с клубовете, но още е рано за трансфери. Нещата ще стават през декември. Доста бразилци може да се окажат в българските отбори. Освен това имам и играчи от Тайланд, Индонезия, Северна Македония, Китай, Казахстан и Аржентина, които са на пазара. Имам и бижу в селекцията си. Това е северномакедонецът Давид Бабунски. Много класен футболист. Халф, който е бивш младежки национал на родината си. Вече е и опитен. Сега е на 29 години“, коментира Перейра пред bgderby.com.

Джери Перейра, който у нас е носил екипите още на Шумен и Беласица, има основна заслуга за пристигането на бразилските играчи в Левски. Той спомогна за привличането на Велтон, Цунами, Роналдо, Рикардиньо и Дарлан.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Само Локо СФ.

    0 0 Отговор
    Всички хванати от улицата!

    Коментиран от #2

  • 2 Порно

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Само Локо СФ.":

    Урежда ги за ритнитопковци на яка заплата, щото ги мързи да са хамали.