Last news in Fakti

14 Октомври, 2023 18:00 1 028 0

Крило на Реал Мадрид: Всички искаме да играем с Мбапе

  • винисиус жуниор-
  • килиан мбапе-
  • реал мадрид-
  • футбол

Надявам се един ден това да се случи, той е един от най-добрите играчи в света, може би най-добрият

Крило на Реал Мадрид: Всички искаме да играем с Мбапе - 1

Крилото на Реал Мадрид - Винисиус Жуниор, сподели, че би искал да играе в испанския клуб с нападателя на ПСЖ - Килиан Мбапе.

„Всички тук искат да играят с Килиан. Надявам се един ден това да се случи, той е един от най-добрите играчи в света, може би най-добрият."

Настоящият договор на 24-годишния Мбапе с ПСЖ е до 30 юни 2024 г. Играчът е отказал да активира опцията за продължаване с още един сезон, за да премине в Реал Мадрид. Клубът от испанската столица в момента е лидер в класирането на Ла Лига с 24 точки от 9 кръга.

През миналия сезон французинът изигра 43 мача за ПСЖ във всички турнири, като отбеляза 41 гола и направи 10 асистенции. През този сезон той има 9 срещи за парижани, в които отбеляза 8 попадения.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА