Last news in Fakti

18 Октомври, 2023 11:45 1 230 0

Стана ясно решението за обвинението в опит за изнасилване срещу Макгрегър

  • ufc-
  • конър макгрегър-
  • нба-
  • маями хийт-
  • денвър нъгетс-
  • сексскандал-
  • спорт-
  • мма

Прокурорите твърдят, че разполагат с „недостатъчни доказателства“ и „няма свидетелски показания“

 Стана ясно решението за обвинението в опит за изнасилване срещу Макгрегър - 1

През юни завоевателят на две дивизии и суперзвезда на UFC Конър Макгрегър беше замесен в секс скандал. Боецът беше обвинен в опит за изнасилване. Твърди се, че инцидентът е станал на 9 юни по време на четвъртия мач от финалната серия на НБА между Маями Хийт и Денвър Нъгетс.

Стана известно, че срещу Макгрегър няма да бъдат повдигнати наказателни обвинения. Прокурорите твърдят, че разполагат с „недостатъчни доказателства“ и „няма свидетелски показания“. Събраните материали „противоречат на версията на жертвата“. Записите от камерите за видеонаблюдение показват, че Макгрегър наистина е влязъл в мъжката тоалетна с жената, която по-късно го обвинява в опит за изнасилване. Двамата са прекарали там около пет минути. Но допълнителни видеозаписи противоречат на версията на жертвата - те са били видени заедно и след „опита за изнасилване“.

По време на разследването е разпитан дежурният служител. Според него „не е имало никакви индикации, че там се е случвало нещо не по взаимно съгласие“. В досието се споменава също така, че преди да обвини Макгрегър, дамата се е консултирала с полицейски служители, „за да види дали има някакъв шанс Конър да иска да „скалъпи“ цялото дело без съдебен процес“.

Адвокатът на Макгрегър Барбара Ланес заяви, че е напълно доволна от присъдата.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА