Last news in Fakti

18 Октомври, 2023 12:15 1 064 8

Емил Костадинов каза кога официално ще стане ясно решението за Кръстаич

  • емил костадинов-
  • футбол-
  • бфс-
  • национален отбор-
  • младен кръстаич

Вчера „лъвовете“ записаха поредна загуба, след като отстъпиха на Албания с 0:2 в контрола, и остават без победа през календарната 2023 година

Емил Костадинов каза кога официално ще стане ясно решението за Кръстаич - 1

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Емил Костадинов заяви, че в следващите два-три дни Изпълнителният комитет ще вземе решение дали Младен Кръстаич ще остане на поста селекционер на националния отбор по футбол.

Вчера „лъвовете“ записаха поредна загуба, след като отстъпиха на Албания с 0:2 в контрола, и остават без победа през календарната 2023 година.

„Дали само той е виновен, не е точно така, комплексни са причините. Последните 4-5 мача имаше голяма ротация на футболистите и това повлия за негативните резултати", заяви Костадинов пред БНТ.

„Неговата цел беше да подмлади отбора, имаше куража да го направи, но в крайна сметка само с млади футболисти не става. Следващият треньор, ако има такъв, трябва да продължи подмладяването, защото в този отбор има много качествени млади футболисти и да направи така, че отборът да играе добър футбол и да побеждава“, добави още той.

За представителния тим предстоят две последни квалификации до края на годината – домакинство на Унгария на 16 ноември и визита на Сърбия три дни по-късно.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Когато на "Барбуков" родителката

    1 3 Отговор
    Се целуне с Боби Перуката
  • 2 Крум

    9 0 Отговор
    Костадинов, а ти чалга групата начело с Перуката, кога ще си подадете оставката?
  • 3 Хммм...

    4 0 Отговор
    Кога Кога....,когато НиЛо се събете с малкатаПерука....Тогава мей-Би
  • 4 хахаха

    7 0 Отговор
    Ще поставят поредния "бушон", който ще "изгори" максимум до края на следващите квалификации! Само ръководството на БФС-то "невинни"! С това ръководство, ако ще и Гуардиола да е треньор и той ще го отнесе, защото няма да постигне по-добри резултати! А "подмладяването" е работа и политика на клубните отбори! В националния следва да играят най-добре представящите се към момента футболисти, независимо дали са на 18 или 38 години! Националния не е училище и трамплин за връзкарчета, Емо!
  • 5 Опечален

    2 0 Отговор
    Ех Емо,как я докарахме до там.
  • 6 Бибитко

    4 0 Отговор
    Какви "качествени футболисти" в този отбор, бе Костадинов?! Къде ги видя? Влачат се по терена, подават безцелни топки, които губят на секундата. Разчитат на дълги пасове, но като не са технични футболисти, правят подаръци на противника, който на скорост пробива през вялата и неумела защита, за да вкара поредния гол. Младен Кръстаич и футболистите са се сплотили единствено около едно очевидно явление: неспособността и безкритичността. Всички един през друг говорят за и без това отчаяната публика, че "трябвало да имат повече самочувствие и да се успокоят", а иначе не виждат, че и срещу най-слабия противник на терена те са безсилни. Този отбор трябва да се разформирова изцяло, да се назначи нов треньор - специалист от чужбина, който да пътува непрекъснато из страната, да присъства на мачове и да открива нови таланти. А цялото ръководство на БФС трябва да подаде оставка и да дойдат други хора, които да предприемат спешни мерки за възраждането на българския футбол!
  • 7 ИНЖ

    1 0 Отговор
    Кръстаич ще си вземе "неустойката", ще я делне с Перуката - и му дреме на шлифера!!!
  • 8 АРЕС

    1 0 Отговор
    Прост,по-прост,най-прост Емил Котадиноф.