Last news in Fakti

18 Октомври, 2023 14:30 920 2

Лео Меси сравни Аржентина с най-силния отбор на Барселона

  • лионел меси-
  • аржентина-
  • футбол-
  • барселона

Всеки път, когато играем заедно, ставаме по-добри

Лео Меси сравни Аржентина с най-силния отбор на Барселона - 1

Лионел Меси за пореден път демонстрира класата си снощи, когато вкара и двата гола при победата на Аржентина над Перу с 2:0. След срещата той сподели колко е доволен от развитието на “гаучосите”, които в края на миналата година станаха световни шампиони.

“Този отбор е впечатляващ. Всеки път, когато играем заедно, ставаме по-добри. Барселона беше един от най-добрите отбори в история, но ние сме близо. Независимо кой играе, продължаваме да играем по един и същ начин, имаме много ясен стил”, заяви Меси.

“Мисля, че от доста време показваме, че това е страхотна група. Независимо какво се случва, продължаваме по същия начин, да се наслаждаваме да играем заедно, да прекарваме време заедно. В тима има доста млади играчи, които искат да печелят още, въпреки досегашните успехи”, допълни той.

Следващата цел на Аржентина е Копа Америка през 2024 г. По това време Меси ще е на 38 години. Все още не е ясно дали той възнамерява да играе на Световното първенство през 2026 г.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шам фъстък

    0 1 Отговор
    Значит е измесил победата гаучоска.
  • 2 Меси няма да играе на плейофите

    1 1 Отговор
    Меси Дузпата провали Интер Маями.