Last news in Fakti

18 Октомври, 2023 12:00 1 443 8

Кърстаич щял да следи с голям интерес как ще се вдигнат националите след неговото уволнение

  • младен кръстаич-
  • футбол-
  • национален отбор-
  • бфс

Сърбинът избухна в понеделник, като обяви, че скоро трябва да закрием първенството заради огромния брой чужденци

Кърстаич щял да следи с голям интерес как ще се вдигнат националите след неговото уволнение - 1

Младен Кърстаич щял да следи с голям интерес как ще се вдигнат националите след неговото уволнение. Това споделил той пред хора от щаба си в Тирана. Сърбинът избухна в понеделник, като обяви, че скоро трябва да закрием първенството заради огромния брой чужденци, пише "24 часа".

След неговото изказване шефът на профилигата Атанас Караиванов се обяви за незабавното му уволнение. Това може да стане още днес след заседание на изпълкома.

Ето още какво каза:

Кърстаич директно нападна и БФС и Борислав Михайлов с думите "Аз ли трябва да им изкарвам паспортите?".

Сърбинът намери няколко играчи с български произход, на които обаче им трябва паспорт. БФС мота Лукас Петков почти година.

В същото време се подписват документи на клубните отбори като Лудогорец и Левски, че даден чужденец е нужен на националния отбор и паспортите се вадят в рамките на няколко месеца.

Това е пълна измама, защото според правилата на ФИФА футболистът трябва да има 5 години в родното първенство. Всичко се прави, за да му се вдигне цената, защото е с европейски паспорт и не заема място за чужденец както у нас, така и в другите държави от ЕС.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    2 4 Отговор
    Ще се вдигат догодина в Азиатската лига, където им е и мястото де.

    Коментиран от #4

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 А бе професоре

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    Тези момчета на картофената нива кръстена на оня бездарен певец (ви сакам всите) ви нанизаха 2 гола и ви направиха за смях. Така че замълчи, да плюеш е лесно. А ти само това можеш.
  • 5 Верно ли ?

    3 1 Отговор
    Тоя в Сърбия не го искат,ама тук удари кьоровото.Защото е виночерпеца на Перуката.Абсолютен некадърник !
  • 6 Батето

    3 0 Отговор
    Журналята ! Напишете визитката на тоя кръчмар !
  • 7 црна Маца

    0 0 Отговор
    Тая некадърна плескавица се оправдава с липсата на български играчи в първенството ни, така ли...?! Като че ли е иползвал само играчи от вътрешното ни първенство. Половината поне бяха пълни анонимници от не знам си кои чужди отбори, с липса на игрови минути и то, от слаби отбори. По-добре ще бъде, да ни осветли какви мениджърско административни заповеди е получавал кой точно да извика!
  • 8 Шишо Бакшишо

    1 0 Отговор
    И кой си ти бе, Гладен Кръстаич, че да следиш каквото и да било във футбола ни? Фактор някакъв ли си? Или специалист? С камъни те изгониха от Сърбия и Израел.
    Ако Илиан или Херо вземат национала, гледай и се учи. Щото те не търпят някой да им казва кой да играе и как, особено са чувствителни пък към индивида ст.н.с.инж.д-р Гьонзу.