Last news in Fakti

19 Октомври, 2023 15:24 2 841 4

От БФБорба изригнаха, замесен е Йордан Лечков

  • спорт

Лечков каза тежки думи

От БФБорба изригнаха, замесен е Йордан Лечков - 1
Снимка: БГНЕС

"Когато български борец загуби от представител на Гибралтар, ще поканим всички разбирачи, в частност г-н Лечков, да дойдат и закрият българската борба", написаха от БФБорба във Фейсбук.

Йордан Лечков, който е ръководител в БФС каза пред Дарик: "Дайте да видим в леката атлетика колко години им е президента, дайте да видим в художествената гимнастика, в борбата. И те са по 15-20 години, и те нямат резултати".

България има 9 поредни мача без победа при мъжете на национално равнище.

През 2022 година пък футболистите на България записаха 1:1 като гости на Гибралтар.

Гибралтар е с население към 33 хиляди души. От БФБорба явно са ядосани на Лечков. Но все пак има възможност някой талант от Гибралтар да достигне голямо ниво в борбата, също има опции и за натурализиране в този спорт. Така, че фразата на БФБ може би по-скоро е метафорична, но и интересна в спортен план.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 13 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КОТарАК

    12 0 Отговор
    на худ. гимнастика кво и има?Славков , къде си бате...
  • 2 Фен на промяната

    16 0 Отговор
    Когато човек е слаб и безсилен в действията си няма аргументи да защити позициите си и резултатите от работата си започва да търси вината за провалите си на друго място и да прави нелепи сравнения.Ясно че ще получи достоен отговор за сравненията от отговорните хора в спортните организации ,но дебелоочието и липса на реална преценка на футболните ни ръководители са притеснителни. Това ръководство ако има достойнство трябва веднага да подаде оставка и да свика извънреден конгрес защото промяната е наложителна

    Коментиран от #3

  • 3 Ааа...

    17 0 Отговор

    До коментар #2 от "Фен на промяната":

    Ти луд ли си ? Когато взимаш 30 бона пара за нищоправене плюс безплатна охрана,масажист,щофьор и екскурзийки по Света,ще подадеш оставка на 36 в шестак.
  • 4 Шердан Българов

    1 0 Отговор
    Лечков продължава да шмърка ! да припомня само на по-младите че беше ИЗГОНЕН от Щутгарт за положителна проба за опиати тогава плешивото теме от Сливен обясни че е шмъркал емфие което е повлияло на пробата му но през годините имаше доста доказателства че се занимава с трафик на лека дрога и ако не беше в управителния съвет на БФС със сигурност щеше да е най-малко обвиняем по дело за трафик на дрога!