Last news in Fakti

26 Октомври, 2023 12:30 1 331 0

Пълен обрат: Манчестър Юнайтед иска да си върне вратар

  • давид де хеа-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол

„Червените дяволи“ се разделиха с испанския вратар през лятото и взеха на неговото място Андре Онана от Интер за 43,8 милиона паунда

 Пълен обрат: Манчестър Юнайтед иска да си върне вратар - 1

Манчестър Юнайтед планира да си върне Давид де Хеа. „Червените дяволи“ се разделиха с испанския вратар през лятото и взеха на неговото място Андре Онана от Интер за 43,8 милиона паунда.

27-годишният камерунец изненадващо промени решението си и обяви, че ще играе за националния отбор на родината си на предстоящото издание на Купата на африканските нации в Кот д`Ивоар.

Турнирът ще де проведе в периода 13 януари – 11 февруари 2024 г. Това означава, че Онана може да пропусне осем мача на Манчестър Юнайтед.

На „Олд Трафорд“ са преценили, че им трябва опитен и адаптиран към Висшата лига вариант, който да замени камерунеца, тъй като единствената им опция по време на Купата на африканските нации остава резервата Том Хийтън.

Именно заради това планират връщането на 32-годишния Де Хеа, който не е играл никъде, след като през лятото напусна „червените дяволи“ след 12 години в клуба.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА