Last news in Fakti

27 Октомври, 2023 17:20 1 708 0

Промоутърите на Фюри нападнаха Антъни Джошуа

  • антъни джошуа-
  • тайсън фюри-
  • бокс-
  • спорт

Джошуа иска да проведе загряващ двубой, преди да се срещне с Уайлдър догодина

Промоутърите на Фюри нападнаха Антъни Джошуа - 1

Бившият световен шампион Антъни Джошуа имаше две възможности да се бие за титлата в тежка категория - първо срещу американския нокаутьор Деонтей Уайлдър, а след това срещу сънародника си Тайсън Фюри. Джошуа (26-3, 23 нокаута) пропусна и двете възможности и след това загуби поясите на WBA Super, IBF и WBO срещу украинеца Олександър Усик (21-0, 14 нокаута), който ще се бие с Фюри (33-0-1, 24 нокаута) за абсолютната титла съвсем скоро.

По всичко личи, че двубоят ще се състои още през декември. Междувременно Джошуа иска да проведе загряващ двубой, преди да се срещне с Уайлдър догодина.

Промоутърите на Фюри Франк Уорън (Queensberry Promotions) и Боб Аръм (Top Rank) не пропуснаха да нападнат Ей Джей.

„На два пъти му предложиха да се бие с Фюри в главно събитие. Но двубоят така и не се състоя. Честно казано? Омръзна ми дори да говоря за това. Дори ми е малко жал за него. Мисля, че има причина да седи в тъмна стая в продължение на 4 дни или в каквото там е бил. Знаеш ли защо му беше нужен този опит? За да осъзнае най-накрая, че промоутърът го е захранвал с глупости през цялото време”, обяви Уорън.

„ Твърде много се говори за Джошуа. Имам предвид, че никой дори не го познава в Америка. Откъде го знаем ние? Той имаше един мач там и загуби с нокаут от Анди Руис”, допълни Аръм.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА