Last news in Fakti

27 Октомври, 2023 19:00 1 196 0

Медиите в Италия призоваваха Милан да върне в клуба Ибрахимович

  • златан ибрахимович-
  • милан-
  • футбол-
  • медии-
  • италия

Въпреки че в момента отборът е втори в класирането на Серия "А", с една точка зад лидера Интер, някои привърженици и медии изразиха опасения относно ръководството на Пиоли

Медиите в Италия призоваваха Милан да върне в клуба Ибрахимович - 1

Италианските медии призоваха за завръщане на Златан Ибрахимович в Милан в роля, която би била от полза както за Стефано Пиоли, така и за неговите футболисти.

Въпреки че в момента отборът е втори в класирането на Серия "А", с една точка зад лидера Интер, някои привърженици и медии изразиха опасения относно ръководството на Пиоли. Милан допусна две поредни загуби напоследък - от Ювентус и след това от Пари Сен Жермен в Шампионската лига. Така например "Гадзета дело спорт“ подчертава, че докато наставникът все още има редица пропуски в своя състав, той също е повлиян от освобождаването на клубната легенда Паоло Малдини от позицията му на технически директор в началото на юни.

В Италия предполагат, че Милан има нужда от друга харизматична фигура в съблекалнята, а Ибрахимович е идеалният за това. Шведският нападател все още обмисля следващите си ходове, след като обяви оттеглянето си от футбола в края на сезон 2022/23 и може да не е готов за завръщане при “росонерите”.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА