Last news in Fakti

6 Ноември, 2023 15:31 1 892 2

Исторически момент с Григор Димитров в Париж (ВИДЕО)

  • спорт

Цялата зала подкрепи Димитров

Исторически момент с Григор Димитров в Париж (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Григор Димитров загуби от Новак Джокович във финала на Мастърса в Париж, Франция.

Димитров не съумя да сдържи сълзите си след края на срещата. Изглежда той беше емоционално и физически изключително изтощен.

Българинът се отдаде на емоция.

А в този момент публиката в залата показа своите огромни симпатии към Димитров. Така реагира и Новак Джокович, който е лидер в ранглистата на АТП.

Понякога многото думи са излишни. От Тенис ТВ написаха в Инстаграм: "Ние всички те обичаме, Григор Димитров". И споделиха кадри, които са за историята на българския спорт.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фергюсън

    6 4 Отговор
    Ако за година спре с библиотекарки те, ще стане шампион.
  • 2 Ице

    8 4 Отговор
    Значи за тениса не знам, не разбирам от тенис, но ни прослави в света с мандръсането, с което съм много горд с него! Класен български хур!