Last news in Fakti

7 Ноември, 2023 13:00 1 319 10

Христо Стоичков реже лентата на своя „Зала на славата“ в София

  • христо стоичков-
  • футбол-
  • зала на славата

Още не са ясни всички подробности около „Зала на славата“, която е изградена за година със средства на марката H8S, рекламодатели и дарители

Христо Стоичков реже лентата на своя „Зала на славата“ в София - 1

Мегазвездата на българския футбол Христо Стоичков реже лентата на своя „Зала на славата“ в София. Уникалният за България спортен храм ще отвори врати за феновете на 18 ноември (събота). Животът и кариерата на най-популярния ни сънародник ще може да се проследи в уникална експозиция с аудио гид и сред много трофеи, паметни видео и фото моменти и интерактивности.

Още не са ясни всички подробности около „Зала на славата“, която е изградена за година със средства на марката H8S, рекламодатели и дарители. Кавалерът на „Златната топка“ е в Маями и ще пристигне преди събитието. Има идея в навечерието на откриването той да направи парти само за приятели, но заради ангажименти зад Океана не е ясно дали ще успее.


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Посетител

    10 6 Отговор
    Колко ли ще е входа ,и реклама на ефбет ще има ли

    Коментиран от #10

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Христо Стойчков

    8 12 Отговор
    Успешният българин, разпознаваем и по света. И май единствен. За съжаление.

    Коментиран от #8

  • 4 Цитат:

    9 2 Отговор
    България нищо не ми е дала
  • 5 някой

    6 0 Отговор
    има много други който заслужават това а на този защо вътре реклами на ефбет и на колбаси ще има
  • 6 Тома

    7 1 Отговор
    В кауфлант ли е залата на славата
  • 7 аман от Ристю

    4 0 Отговор
    Абе тоя що не си гледа луканките от Кауфланд ми тръгнал с футбол да се занимава.....В Маями няма ли работа ми тука навсякъде ни се натрапва?
  • 8 къв беше тоя преди рекламите

    4 2 Отговор

    До коментар #3 от "Христо Стойчков":

    Добре,че благодарение на Кауфланд стана известен.
  • 9 Христо Стоичков

    3 0 Отговор
    Здравейте, аз съм Христо Стоичков и реших да пиша тук , защото съм известен футболист и треньор и човек който обича да пърди , обаче проветрява , когато ям боб пърдя , от него ми идват газовете в стомаха, това са газове от които организмът трябва да се освобождава, веднъж бяхме на една конференция и ми се допърдя , отидох в тоалетната и се изпърдях , обаче се чу и в кабинета където е конференцията , беше ме е срам , когато влязох в кабинета се извиних за звучната пръдня и си седнах , оттогава пия хапчета против газове за да не се излагам
  • 10 0808

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Посетител":

    .... простият кюрд е много алчен..комерсиален т ъ п а к