8 Ноември, 2023 15:15 1 631 2

Тежък скандал: Градев даде УЕФА на Спортния арбитражен съд

  • футбол

Деликатна ситуация

Тежък скандал: Градев даде УЕФА на Спортния арбитражен съд - 1
Снимка: БГНЕС

Специалистът по спортно право Георги Градев обяви в социалните мрежи, че е обжалвал решението на УЕФА да промени мястото на мача между България и Унгария и решението срещата да се играе при закрити врата.

"BREAKING: Обжалвахме решението на УЕФА да промени мястото на мача България - Унгария и да се играе при закрити врата в Спортния арбитражен съд в Лозана.

Поискахме ускорена процедура и решение до 13.11.2023 г.

Според запознати стадион Христо Ботев е получил предписания от УЕФА относно осветлението (не е поставено осветлението зад вратите все още) и не е лицензиран от УЕФА за официален международен мач. Как ще се играе на него тогава?", написа Градев във Фейсбук.

Както е известно, мачът от квалификациите за Евро 2024 ще се проведе при закрити врата на "Христо Ботев" в Пловдив заради опасения от евентуални безредици свързани с планиран протест на "Васил Левски" в София. Протест на привърженици срещу БФС.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    11 1 Отговор
    Браво! Така трябва! Никаква милост за тези нищоправци!
  • 2 Трол

    11 1 Отговор
    Ще се играе ако трябва и на Луната, стига да е по-далеч от централата на БФС. Нашите партньори от УЕФА ще се погрижат по въпроса.