Last news in Fakti

17 Ноември, 2023 10:30 2 953 22

Димитър Бербатов: Отговорността е на БФС! Незабавна оставка! Средният пръст на Костадинов обобщава всичко

  • димитър бербатов-
  • футбол-
  • бфс-
  • полиция

Изказах своята подкрепа за мирен протест

Димитър Бербатов: Отговорността е на БФС! Незабавна оставка! Средният пръст на Костадинов обобщава всичко - 1


За незабавна оставка на цялото ръководство на БФС призова Димитър Бербатов от ефира на bTV.

"Изказах своята подкрепа за мирен протест. Аз бях там още в 17:00 ч., за да видя как се събират хората и да наблюдавам какво се случва. Исках да изпълня гражданския си дълг.

Ние открито протестираме две години и половина. Видях безпрецедентно обединение на феновете. Всички бяха там, за да протестират. Ако ги бяха пуснали на стадиона, нямаше да има кръв. Те не протестират срещу отбора, а срещу ръководителите. Бой между феновете вътре в самия протест нямаше. Не съм видял. ЦСКА и Левски бяха рамо до рамо. След 18 години некомпетентност и довеждане на футбола до това ниво, можеше да се очаква нещо по-сериозно.

Първоизточникът е ясен. Средният пръст, който показа вицепрезидентът на БФС снощи, обобщава всичко, което се случва. Отговорността е на БФС. Незабавна оставка! Ще се опитам от УЕФА да получа писмата и кореспонденцията, която са водили с БФС", каза пред Златимир Йочев и Мария Цънцарова - бившият капитан на България.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 36 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Точен

    20 69 Отговор
    Димитър Бербатов е престъпник, много повече от хората в БФС.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Факт

    50 7 Отговор
    БФС е мафия! Правителството е порочно и престъпно! ДПС и ГЕРБ са две в едно , Пеевски и Борисов командват държавата и няма да посмеят да бутат правителството защото МАГНИТ дебне отвсякъде!
  • 4 натъжен

    50 6 Отговор
    Колкото ни е прогнил футбола, толкова ни е прогнила и държавицата. Тъжно.
  • 5 Къде и какво работи Бербатов?

    24 31 Отговор
    Това момче си търси работа, добре платена и нищо друго.
    Ще е по-зле и от Боби.
    Бг футболът е нещо много грозно, ненужно и не следва въобще да му се обръща внимание.

    Коментиран от #16

  • 6 отврат

    34 9 Отговор
    Абе , Боби Михайлов ли ще плаща за золумите и вандалщините , които зарди него бяха спретнати снощи ? Щетите със сигурност са за милиони левове и пак ние ще ги платим от данъците ни , нали ? Пусти далавераджии , малко им бяха 18 г. за да се тъпчат и пъчат ! Отврат !

    Коментиран от #15

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 7777777

    23 8 Отговор
    ФУТБОЛЪТ Е СОЦИАЛЕН ФЕНОМЕН И Е ОТРАЖЕНИЕ НА СЛУЧВАЩОТО СЕ В ДЪРЖАВАТА! НЕ МОЖЕ В ДЪРЖАВА УПРАВЛЯВАНА ОТ ПРОДАЖНИ ЕВРОАТЛАНТИЦИ С ТОТАЛЕН СОЦИАЛНО-ИКОНОМИЧЕСКИ И ДЕМОГРАФСКИ УПАДЪК, С МОРАЛНА И НРАВСТВЕНА ДЕГРАДАЦИЯ И ОГРОМНА КОРУПЦИЯ ПО ВСИЧКИ ЕТАЖИ НА ВЛАСТТА ДА ИМА СИЛЕН ФУТБОЛ! БРАВО НА ПРОТЕСТИРАЩИТЕ! НАРОДНИЯТ ГНЯВ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕНЕСЕ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА! НА ПЪРВО ВРЕМЕ ОСТАВКА НА ЦЯЛОТО БФС!
  • 9 12345

    12 22 Отговор
    Бербатов няма никакъв капацитет да управлява футболната централа - надувко, захвърлил капитанскта лента и напуснал самоволно националния отбор. Какъв пример ще дава на младите футболисти - пейкаджия. Никога, никога няма да се доближи до Стоичков и Аспарухов, Жеков и Бонев, Шаламанов и Якимов!!!!!

    Коментиран от #17

  • 10 ТаУмВзе

    6 3 Отговор

    До коментар #2 от "шут на всички":

    Ми то и Илон Мъск да си ходи на Марс😀😀😀😀
  • 11 !!!?

    13 14 Отговор
    До кога ще търпим наркотизирани вандали да се увиват с националния флаг и да тероризират гражданите на България !!!?

  • 12 АРЕС

    18 2 Отговор
    Перуката,Емо Средния пръст и Йордан Грозника са ЦИРЕЙ или по точно ТУМОР който трябва да се изреже и да отиде в боклука,тези тримата и цялата измет около тях трябва да се разследват за Черно тото .
  • 13 защо

    7 4 Отговор
    Бербатов не говори защо може да си президент вовеки веков и не иска да го променят. нали за футбола милеем. той и тези които представлява ще са същите, един път хванат ли кокала няма пускане
  • 14 парите ,парите

    6 3 Отговор
    развалят хората благоевградския милионер ,монтаския и перуката сега да платят щетите на гражданите следствие на тяхните меркантилни цели и властолюбие за което има законови начини а не подстрекаване на разни групировки ултраси и поуштряване с кинти. сега ще изкарат министъра на МВР виновен че се е родил и се тая
  • 15 абе

    5 10 Отговор

    До коментар #6 от "отврат":

    боби ли е виновен или двамата милионери дето си търсят работа вината е споделена тия няма да променят нищо това е поза така дойде на власт перуката без управленски и административен опит и нанесените щети са факт БФС не е футболна врата! и пак същата работа просто лошо дежевю във футбол заради меркантилни типове батето със свевещ ще го дирите......
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 НИКОГА

    7 6 Отговор

    До коментар #9 от "12345":

    няма да ги стигне нямат и аналог за сравнение с Бербатов на острова лъскаше пейката в по голямата си част да не говорим за драмите му около националният отбор тук медиите го само спрягаха и му създаваха имидж понеже нямаше на кой друг футболист , или има амнезия от както си присади перука,като искат да се правят на шефове единия да хване пирин другия монтана И да управляват ама в клубовете управляващите изваждат или търсят пари за заплати за и за какво ли не и не идват и един лев от БФС,а и ще натрупат и админасративен и управленски опит пък после като покажат качества а времето ще покаже да се кандидатират ако ще за космонавти ....
  • 18 ТАКА ЛИ

    6 7 Отговор
    най виновен си ти бербо понеже ги насърчяваше за да седнеш на мястото на перукан да се замени една перука с друга а сега първо плати щетите на хората ,които и двамата причинихте заради меркантилноста си.
  • 19 7:0

    5 4 Отговор
    Гледах интервюто на Бербатов по БТВ днес сутринта.Говори само за протеста на който присъствал.Мач играл ли се е не го интересува?!Много си прозрачен господин спящ пред стадиона на мана@ите
  • 20 Мъдрият

    5 2 Отговор
    Тоя в никакъв случай не трябва да управлява БФС!
  • 21 ПРИПОМНЯНЕ

    0 1 Отговор
    Бербо, каквото и да кажеш, позорното си минало не може да изтриеш....КОЙ не искаше да играе в националният ни отбор, защото му се проваляло реномето с тези слабаци ? Интересчиите като тебе никой не ги уважава........
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.