Last news in Fakti

7 Декември, 2023 17:21 2 768 12

Тежък момент за Левски

  • футбол

"Сините" са заплашени от нулев сезон

Тежък момент за Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Грандът Левски (с треньор Николай Костов) отпадна много драматично от Хебър Пазарджик в 1/8-финалите за Купата на България по футбол.

Атанас Кабов реализира в 90+9' за 2:1 за домакините в двубоя.

Той е бивш юноша на "сините", но именно негово попадение изхвърли Левски от турнира.

"Сините" са 6-и във временното класиране на ефбет Лига. Те имат 10 точки по-малко от Черно море и ЦСКА. Изостават със 7 точки от Лудогорец ("зелените" са с мач по-малко).

Локо Пловдив 35 т. е четвърти. ЦСКА 1948 има 2 мача по-малко от Левски и същите точки.

Левски е с баланс 9-5-5 в ефбет Лига досега и е застрашен да не играе в евротурнирите следващия сезон. България ще има 4 квоти.

Евентуално неучастие в ЕКТ може да бие по цената на лидери на Левски, които се наложиха в тима при вече бившия треньор на "сините" Станимир Стоилов.

Възможността Левски да стане шампион за 2023-2024 в България пък не е голяма, при все, че "сините" имат 26 титли.

Коментар на Тервел Илиев


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хахахаха

    19 10 Отговор
    Тежките моменти в Левски са ми любими!
  • 2 КОТарАК

    9 7 Отговор
    САМО ТИЧА !ОЛЕ!МОРЕТО РАЖДА МОРЯЦИ-ПОЛЕТО-ТИКВИ!!!
  • 3 Ветеринарен психолог

    16 1 Отговор
    Хебър играха. Левски припкаха за здраве. Те ни лъжат ,че ще ни платят. Ние ги лъжем,че ще играем. Общо взето така играят Левски. И не само те.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Фалираха

    10 6 Отговор
    ши разпродават !!!
  • 6 Некой си

    13 4 Отговор
    Докато Раев е в Левски нищо добро не го чака отбора ! Жалко ! Не съм левскар,но ме е яд за клуба !
  • 7 Питам:

    15 3 Отговор
    Тервел Илиев: Ти подиграваш ли се с един бивш български футболен отбор, чиято бледа сянка наричаш "Гранд" ? Грандомански са само мераците на ръководството, но и то струва пари! А пАри нЕма - то и друго нЕма за даване !
  • 8 Личи си,

    5 4 Отговор
    че си "некой/никой", а тия дето наричаш Раев и Раева, ще останат в историята и на Левски и на България!!! А ти, ще пощиш пъпчивия "младеж и сие, които правят всичко да съсипят отбора!! Как да играят, когато и като бият с 3:0 чуват викове оставка, като няма мач на който да не се плюят отбора и ръководството (треньор, президент и т. н.)! Не им дадохте и минута покой! А как да стане с толкова дългове, с тези млади момчета, които вместо спокойствие получиха лумпените от сектор Б и "Левски на левскарите", които не са никакви левскари, а антилевскари, гробокопачи на Левски! Левски има една ГЛАВНА цел:Да спечели битката с НАП!!! Каза ви го дори Мъри и същия тоя заяви ясно и точно "НЕ ОЧАКВАЙТЕ НАДГРАЖДАНЕ"!!
    Та толкова, дълго е за обяснение, а и е очевидно освен парите, лошата обстановка около клубът създадена от сектор Б, трябва да се отчита и възрастта на тези футболисти - Андреев - 18г,Митков- 18г. Джемили 21, Роналдо - 23г.Краев - 23г, Кордоба 22г.,Марин Петков 20г, Рикарьиньо 22, Галчев 22 за Йовов и другите деца да не говорим, Та НЯМА КАК Да НЯМА СПАДОВЕ в играта!!!! Та Вие пишман левскари от сектор "Б", не търсете под вола теле, а подкрепете тези момчета!!!!
  • 9 филоксерА

    3 5 Отговор
    Това е една чудесна вест за хората , коите не харесват ОТБОРА на Бойко ТИКВАТА и Делян ШИШИ !
  • 10 Тартаковер

    2 4 Отговор
    Сините аха и да надигнат глава и идват юнаци, като тези от Хебър и им я отсичат ! Кеф !
  • 11 воденМАДАГАВУР

    4 2 Отговор
    Много е интересно да се обявят заплатите на тези момчета в сини екипи ! Злите езици говорят за суми по 20-30 000 ! Че те за 5 пари не играят , а какво да говорим за тези хиляди !
  • 12 Тази

    2 0 Отговор
    статия ми прилича на виц от серията " тъпи"!