Last news in Fakti

16 Декември, 2013 16:24 1 285 0

Стоев за Лацио: Такава е съдбата!

  • стоев-
  • лудогорец-
  • лацио-
  • лига европа-
  • жребий

Треньорът на Лудогорец заяви, че тимът ще се бори за продължаването си в Лига Европа

Стоев за Лацио: Такава е съдбата! - 1
Снимка: БГНЕС

Стойчо Стоев научи жребия на Лудогорец за Лига Европа по време на церемонията за Спортист на годината, на която присъства. Треньорът на българския футболен шампион е 3-ти за Треньор на годината. Пред него обаче предстои ново предизвикателство - 1/16-финал с Лацио в Лига Европа. Специалистът не скри, че не е желал точно този съперник на този етап от надпреварата, но увери, че тимът му ще се представи на ниво.

"Определено тежък жребии. Не исках да ни се пада отбор от Италия. Лацио е един от фаворитите за трофея, но ние няма от какво да се притесняваме. Знам, че Лацио изпитва проблеми в Серия „А”, може да се стигне и до треньорска смяна при тях. Това може да се окаже предимство за нас, както и почивката, която имаме през зимата. Аутсайдери сме, но Лига Европа ни харесва и се надявам, че ще постигнем един много престижен успех", коментира Стоев.
 
"Желан или нежелан, това е положението. Такава е съдбата, няма какво да коментираме повече. Ще се подготвим и ще се постараем да се представим на ниво. Италианското първенство го следя като фен, не като треньор. Ще видим какво ще стане. Лацио не е лош отбор, въпреки че не върви много добре в първенството. В същото време, когато ще играем, тяхното първенство ще бъде в разгара си. Което означава, че ще бъдат по-подготвени. Имат много добри състезатели, не само Мирослав Клозе.
 
Ще се опитаме да организираме контроли с подобни като стил на игра съперници, за да се доближим като подготовка. Но едно нещо е сигурно, че ще се постараем, за да се представим на високо ниво в двата мача с Лацио", завърши Стойчо Стоев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА