Last news in Fakti

16 Декември, 2013 17:33 1 212 1

Домусчиев: Ще се борим с Лацио

  • лудогорец-
  • домусчиев-
  • лига европа-
  • жребий-
  • лацио

Босът на Лудогорец: Изтеглихме късата клечка

Домусчиев: Ще се борим с Лацио - 1
Снимка: БГНЕС
Собственикът на Лудогорец заяви, че италианският Лацио не е бил сред най-нежеланите съперници в лагера на разградчани и те имат своите шансове на 1/16 финалите на Лига Европа.
 
„Сравнително къса е клечката, но пък от друга страна не са тези, които абсолютно не желаехме, така че смятам, че нашият отбор има своите шансове. Да се надявам, че ще успеем да се подготвим добре за този стилен и именит съперник”, коментира босът пред „Дарик радио”.
 
Той се надява, че спортното ръководство ще си направи точните изводи за римските „орли”.
 
„Лацио тръгна трудно тази година, но това не е критерий, италианското първенство е дълго, оспорвано, до края на февруари има толкова много време, затова ще трябва треньорският щаб и скаутите да наблюдават изкъсо изявите им и да си направят най-правилните изводи.”
 
Домусчиев допълни: „Нека да кажа така - трудно, но преодолим. Лудогорец не трябва да се плаши от никой. Това се опитваме да внушаваме в клуба, и да играем за победа, да се надяваме, че ще имаме своите шансове.”
 
На въпрос, свързан с предпочитанията му измежду Динамо Киев и Валенсия, един от които ще бъде съперник на българските „орли” при успех над Лацио, Домусчиев отвърна: „Нека стигнем до тях, първо да мислим за Лацио. Не мога да кажа дали са по-трудни, Динамо Киев е неудобен съперник, защото украинският, руският футбол не е най-добрия противник на българския футбол, докато за Валенсия бих се радвал, доста интересен отбор.”
 
Селекцията на Лудогорец не е зависела от днешния жребий, подчерта Домусчиев.
 
„Селекцията зависи от това дали ще можем да привлечем на разумна цена 1-2 качествени играчи”, каза той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    1 0 Отговор
    pozdraviavam ludogorec za uspehite no ste malki za lacio