Last news in Fakti

23 Декември, 2023 20:00 1 299 1

Ръководството на Аякс върна парите на феновете след загубата от аматьори

  • аякс амстердам-
  • еркулес-
  • футбол-
  • фенове

Несъмнено приехте болезнено слабото представяне на нашия отбор в мача с Еркулес

Ръководството на Аякс върна парите на феновете след загубата от аматьори - 1

Ръководството на Аякс Амстердам върна парите за билети на феновете си след загуба с 2:3 от аматьорския отбор Еркулес в мач от 1/16 за Купата на Нидерландия.

"Несъмнено приехте болезнено слабото представяне на нашия отбор в мача с Еркулес. Споделяме тази болка и много се срамуваме. Беше решено всички фенове на гостите, които са закупили билети, да им бъдат възстановени сумите. Това обезщетение няма да изтрие спомените от тази болезнена вечер, но беше невъзможно да не направим нищо“, се казва в изявлението на Аякс.

Отбелязва се, че клубът е изпратил писма до 325 фенове с обещание да възстанови цената на билетите. Еркулес е аматьорски клуб, който играе в четвъртата дивизия в Нидерландия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 редник

    1 0 Отговор
    Справедливо решение - дали ще го последват кината?... 😉