Last news in Fakti

25 Декември, 2023 17:30 1 115 1

Шмайхел: Много футболисти в Манчестър Юнайтед не заслужават място в отбора

  • манчестър юнайтед-
  • петер шмайхел-
  • футбол-
  • висша лига

Манчестър Юнайтед е на осмо място в класирането на Висшата лига с 28 точки след 18 кръга

Шмайхел: Много футболисти в Манчестър Юнайтед не заслужават място в отбора - 1


Бившият вратар на Манчестър Юнайтед Петер Шмайхел сподели мнението си за ситуацията в клуба.

„В този отбор има твърде много играчи, които не заслужават да играят за Манчестър Юнайтед“, цитира Football Talk думите на Шмайхел.

Манчестър Юнайтед е на осмо място в класирането на Висшата лига с 28 точки след 18 кръга.

60-годишният Шмайхел игра за „червените дяволи“ от 1991 до 1999 г., с които стана петкратен шампион във Висшата лига, трикратен носител на Купата на Англия и победител в Шампионската лига.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 абе Шмъркел

    1 0 Отговор
    единственото куце пиле в отбора е тренера.Оплел се като пиле в кълчижа,не може да претендираш за топ4 ,а да имаш отрицателна голова разлика 18-23. На това му се вика турбо резил.Тренер без никаква рутина,това че е водил Аякс не го прави голям.За да си голям трябва да имаш силно сърце, ане да мрънкаш и да се оправдаваш нонстоп. Сигурно Роналдо ти е крив затова че си некадърник.