Last news in Fakti

25 Декември, 2023 16:00 1 108 4

Карлос Сайнц: През 2024 г. си пожелавам кола, с която мога да спечеля

  • ferrari-
  • карлос сайнц-
  • формула 1-
  • спорт

Искам да участвам във всяко състезание с мисълта, че мога да спечеля

Карлос Сайнц: През 2024 г. си пожелавам кола, с която мога да спечеля - 1

Пилотът на Ferrari - Карлос Сайнц, се надява, че през новия сезон ще има на разположение кола, зад волана на която ще може да се бори за победа във всяко състезание.

„През 2024 г. си пожелавам кола, с която мога да спечеля. Искам да участвам във всяко състезание с мисълта, че мога да спечеля. Основната ми мотивация е да стана световен шампион. И ако мога да постигна това с Ferrari, ще бъде още по-добре. Това е, което трябва да опитаме през 2024 г. Няма нужда да искате нищо от Ferrari, защото те са първите, които въвеждат подобрения. Спечелих едно състезание през 2022 г., едно през 2023 г., да видим дали мога да спечеля две през 2024 г. Това е целта“, каза Сайнц.

През сезон 2023 г. Ferrari зае трето място в шампионата на конструкторите (406 точки). Сайнц завърши на седмо място в индивидуалното състезание в края на годината, отбелязвайки 200 точки. Неговият съотборник Шарл Льоклер е на пета позиция (206).


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Минарди

    0 2 Отговор
    Значи от редбул.

    Коментиран от #3

  • 2 Айде

    0 1 Отговор
    Стига толкова!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.