Last news in Fakti

3 Януари, 2024 09:30 901 0

ЦСКА работи усилено по зимната си селекция

  • нестор ел маестро-
  • цска-
  • футбол-
  • селекция-
  • зимна селекция

Нестор Ел Маестро настоява да разполага с поне двама футболисти за старта на подготвителния лагер в Турция на 14 януари

ЦСКА работи усилено по зимната си селекция - 1

ЦСКА работи усилено по зимната си селекция. "Червените" са набелязали конкретни имена, с които се водят преговори. Някои от тях ще бъдат форсирани в следващите дни, тъй като треньорът Нестор Ел Маестро настоява да разполага с поне двама футболисти за старта на подготвителния лагер в Турция на 14 януари.

Отборът се събира за медицински прегледи на 5 януари, а след това една седмица ще тренира на базата в Панчарево.

На “Армията” ще опитат да привлекат поне трима футболисти по време на зимната пауза, като те ще са в отбрана и средата на терена. Клубът вече бе свързван с бившия си играч Жанио Бикел, за когото обаче предстои участие на Купата на африканските нации, немския опорен халф Фабиан Шнелхард и норвежкия плеймейкър на Розенборг Олгус Скарсем. Очакваше се да бъде изпратена оферта за последния, но такава все още няма. “Червените” имат опции за халфовата линия и от португалския пазар.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА