Last news in Fakti

10 Януари, 2024 08:30 819 4

Лудогорец вади 800 хил. евро за националния вратар на Румъния

  • лудогорец-
  • рапид букурещ-
  • румъния-
  • хорациу молдован-
  • футбол

За да се стигне до трансфер обаче от Разград трябва да продадат Серджио Падт или Симон Слуга

 Лудогорец вади 800 хил. евро за националния вратар на Румъния - 1

Лудогорец е готов да плати 800 хил. евро на Рапид Букурещ за националния вратар на Румъния Хорациу Молдован. Това заяви бившият страж на Литекс Флорин Пруня. За да се стигне до трансфер обаче от Разград трябва да продадат Серджио Падт или Симон Слуга.

„Има вероятност Хорациу Молдован да напусне всеки момент. Ако Лудогорец продаде един от двамата си чуждестранни вратари, те ще вземат със сигурност Молдован, който е първа опция за тях. Мисля, че Хорациу ще бъде титуляр там. Лудогорец има нидерландски и хърватски вратар и трябва да продаде един от двамата, за да привлече Молдован“, обяви Пруня пред Digi Sport.

“Молдован е вратар на националния отбор на Румъния, плюс това, ако дадеш 800 000 евро за играч, не го взимаш, за да го държиш на пейката”.

“Лудогорец вече не хвърлят пари на вятъра, спряха кранчето. Те ще му предложат заплата от 30 000 евро. Могат да се справят с такава заплата. Ще му сложат и сериозна трансферна сума. Но доколкото се разбира, трябва да продадат нидерландския си вратар или хърватина”, каза още Пруня, който разкри, че е провел и разговор с Козмин Моци.

Хорациу Молдован пази в осемте евроквалификационни мача на Румъния и се очаква да бъде титуляр и по време на Европейското първенство в Германия идното лято.

Освен в Рапид Букурещ, той е играл още за ЧФР Клуж, Херманщат, Енергетисианул, Рипенсия, Сепси и УТА Арад.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ако не

    1 0 Отговор
    продадат един от двамата вратари,могат да продадат малко белинда,така трансфера, няма да пропадне.
  • 2 с. Орляк

    3 0 Отговор
    Като се върнат момчетата от Ирландия ще може да бъде осъществен трансфера!
  • 3 Салам Лудогорие

    1 1 Отговор
    Ако купят трима съдии и пролетния полусезон, ще им излезе много по-евтино, защо им е вратар, който дори не знае португалски и африкански диалекти.
  • 4 Мотзи

    0 0 Отговор
    Моци го е уредил мамалигарчето