Last news in Fakti

26 Декември, 2013 16:00 811 0

Кейрош: Ронадо е перфектният играч

  • роналдо-
  • кейрош-
  • манчестър юнайтед-
  • играч

Според наставника на Иран, Роналдо притежава всички качества

Кейрош: Ронадо е перфектният играч - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Селекционерът на Иран Карлош Кейрош е на мнение, че неговият бивш възпитаник Кристиано Роналдо е най-завършеният футболист в света. Двамата работиха заедно в Манчестър Юнайтед, където Кейрош бе помощник на сър Алекс Фъргюсън, както и в националния тим на Португалия, докато 60-годишният ибериец бе селекционер.

„Роналдо е най-завършеният футболист, когото съм тренирал в своята кариера. Става дума за фитнеса, както за техническите и тактическите му способности”, сподели Кейрош, цитиран от сайта Goal.com.

„Веднъж докато бях в Манчестър Юнайтед казах, че той ще стане Майкъл Джордан на футбола. В последните две години Кристиано израсна много във всяко едно отношение.”

„Той притежава малко от качествата на бразилската легенда Роналдо, както и от тези на Луиш Фиго. Има скорост, играе добре с глава. Фантастичен е в стрелбата с двата крака, умее да дриблира, да подава, да изпълнява преки свободни удари.”

„В момента Кристиано е по-зрял, по-опитен. Четири години в кариерата на един футболист са много и могат да направят огромна разлика. Мисля, че догодина ще го видим за трети път на световни финали, така че на него ще му е по-лесно да покаже какво може”, добави Кейрош.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА