27 Декември, 2013 15:20 1 709 2

Наградиха Ангелов и Назарян с джипове

  • мариана георгиева-
  • тотализатор-
  • джипове-
  • иво ангелов-
  • армен назарян

След като връчи ключовете на новите возила, министър Георгиева пусна първия фиш онлайн в историята на спортния ни тотализатор

На официална церемония в централата на Българския спортен тотализатор спортният министър проф. Мариана Георгиева връчи ключовете на два джипа „Volvo” на най-титулувания спортист и треньор за 2013 година – борците Иво Ангелов и Армен Назарян.

Тази година се оказа особено успешна за тандема, който нямаше загубени състезания, съобщиха от пресцентъра на спортното министерство.

„Нормално е в края на всяка година всеки да прибира плодовете от своя труд – заяви министър Георгиева. – Заслужените призове за Иво и Армен и то в следолимпийска година показват, че в професионалния спорт няма място за почивка или отпускане. В колекцията на Спортист № 1 засега липсва само олимпийско отличие. Пожелавам на Иво тази празнота да бъде запълнена през 2016 година на Игрите в Рио де Женейро”.

След като връчи ключовете на новите возила, министър Георгиева пусна първия фиш онлайн в историята на спортния ни тотализатор. Тази нова крачка към модернизацията на тотализатора е в синхрон с политиката на Министерството на младежта и спорта за увеличаване на постъпленията, а оттам увеличаване на отчисленията за българския спорт.

В края на церемонията министър Георгиева пожела на всички весели празници, здраве и лични успехи през новата 2014 година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АРЕС АРЕС

    1 1 Отговор
    komuniagite razvrazvat kesiata,useshtat gibelta si
  • 2 Монго

    0 1 Отговор
    Ти виждал ли си жив комунист? Пък и това какво общо има с тях..., време е за хапчета