Last news in Fakti

13 Януари, 2024 08:49 1 221 0

Байерн громи, 75 хиляди почетоха паметта на Бекенбауер

  • футбол

Байерн скърби за Франц Бекенбауер, тимът все пак победи с разлика

Байерн громи, 75 хиляди почетоха паметта на Бекенбауер - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Байерн Мюнхен се наложи над Хофенхайм с 3:0 при подновяването на Бундеслигата и в мач, в който бе почетена паметта на легендата на клуба и на германския футбол Франц Бекенбауер. Срещата от 17-ия кръг на първенството беше решена от Джамал Мусиала, младокът вкара два гола в 18-ата и 70-ата минути. Хари Кейн се разписа в 90-ата мин. Байерн вече събра 41 точки и е само на една зад лидера в класирането Байер Леверкузен, като двата отбора имат равни мачове.

75 000 зрители почетоха Бекенбауер, починал на 78-годишна възраст. Футболист на гостите получи червен картон в 74-ата минута, но това нямаше голямо значение за крайния изход на мача.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА