Last news in Fakti

14 Януари, 2024 08:31 849 3

Левски по петите на десен бек от Норвегия

  • левски-
  • футбол-
  • николай костов-
  • стърла отесен-
  • селекция

Става въпрос за Стърла Отесен

Левски по петите на десен бек от Норвегия - 1

От Левски са решили да почерпят опит от ЦСКА и са погледнали към Норвегия в търсене на нови попълнения. Нещо повече, твърди се, че "сините" са по петите на десен бек от скандинавската страна. Става въпрос за Стърла Отесен. В момента той е свободен агент, след като отношенията му със Стабек приключиха.

Родният гранд е по петите му от два месеца, пише "Мач Телеграф", позовавайки се на информации от "Туитър". На този етап обаче от "Герена" на потвърдиха дали наистина се работи по подобен трансфер или не.

Отесен е юноша на Кйелос, а освен това е играл за втория тим на Лин. Има и 20 мача за националния отбор на страната си до 20 години. През последния сезон има 28 мача, 1 гол и 3 асистенции за Стабек.

Както е известно, "сините" търсят десен бек за заместнит на Жереми Петрис. Французинът отказа да поднови договора си с клуба и вече не влиза в плановете на Николай Костов, като се очаква да бъде продаден до края на януарския трансферен прозорец.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 BBБОС

    4 0 Отговор
    Що се не загледа в собствената си школата а там съсипват деца на килограм
  • 2 Питам:

    2 2 Отговор
    Повел Ковачев: Що за "ГРАНД" е футболния клуб УЙевски ? И не е ли крайно време да се променят местонахожденията на "българските" футболни клубове ? Лудогореч - Маримба, ЦСКА - Уага Дугу, Левски - Дакар, Ботев - Бразавил, Берое - Киншаса и т.н.
  • 3 Левскар

    0 0 Отговор
    Щото Левски взеха Сонко от Марс? Чорбарят Ковачев пак неподготвен.