Last news in Fakti

14 Януари, 2024 10:30 2 678 14

Шарапова си купи къща за милиони до принц Хари

  • мария шарапова-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт

Една от бившите приятелки на нашия Григор Димитров живее в САЩ от петгодишна възраст, а богатството й се оценява на около 200 милиона евро, спечелени от турнири и спонсорски договори

Шарапова си купи къща за милиони до принц Хари - 1

Известната бивша руска тенисистка Мария Шарапова си е купила къща в Калифорния за 11,5 милиона долара, а тя е в близост и до имот на принц Хари и Меган Маркъл, съобщават американските медии.

Една от бившите приятелки на нашия Григор Димитров живее в САЩ от петгодишна възраст, а богатството ѝ се оценява на около 200 милиона евро, спечелени от турнири и спонсорски договори.

Новата придобивка на рускинята е просторен имот, който обхваща 3,3 хектара хълмиста земя. Намира се в Монтесито, крайбрежен анклав, който е дом на знаменитости като Опра Уинфри, Елън Дедженеръс и принц Хари и Меган Маркъл. Имотът се гордее с панорамна гледка към океана и планината, както и буйни градини и тревни площи.

Закупената къща от Шарапова преди това е била собственост на Ан Лури, филантроп от Чикаго и вдовица на магната за недвижими имоти Робърт Х. Лури. Робърт купил имота през 2008 година за 8,3 милиона долара. Ан искала 12,9 милиона долара през ноември 2023 година, но Шарапова намалила цената до 11,5 милиона долара.

Основната къща на имота има пет спални и елегантен стил. Интериорът е изпълнен с естествена светлина, благодарение на стъклени стени, които се отварят навън. Дневната е с масивна тухлена камина, а кухнята е с елегантен остров и търговски уреди. Основният апартамент разполага с камина, вана и плъзгащи се врати, които водят към басейна.


Поставете оценка:
Оценка 2.6 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 да питам

    3 1 Отговор

    До коментар #1 от "Сандо":

    Ти главния абориген ли си ?
  • 4 Ветеринарен психолог

    26 4 Отговор
    Има пари,угажда си момата. Гришо ако имаше за 5 стотинки акъл щеше да я задържи. А не да търчи,като невидял по разни лекокрили пеперудки.

    Коментиран от #6

  • 5 мдаааа

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "И Извънбрачните Близначки":

    А как е вилата на Комо ?!
  • 6 Гришо

    4 3 Отговор

    До коментар #4 от "Ветеринарен психолог":

    Е , откъде да имам толкова акъл като теб ?
  • 7 Спиро

    18 2 Отговор
    Да и е честита къщата на Шарапова.Но,има една подробност,че тя си е заработила парите,а на Хари откъде пари?От наследството на мама,но и те се стопиха май.
  • 8 Сивата котка

    6 1 Отговор
    Другата неделя ша й ода на гости.
  • 9 зевзек

    8 4 Отговор
    ако Гришо беше още с нея, щеше да го сложи да живее в градинската барака на къщата, при рускините е така, когато имат пари и власт, но Гришака е балкански хитрец, и си би шута навреме

    Коментиран от #10

  • 10 А бе

    9 1 Отговор

    До коментар #9 от "зевзек":

    Рускиня за жена и заска за кола бягай далече
  • 11 Който

    4 1 Отговор
    Избяга от блатото ,нимой го върна
  • 12 влък

    4 0 Отговор
    нашия Григор Димитров------СИГУРНИ ЛИ СТЕ,ЧЕ Е ВАШИЯТ ГРИГОР??? НЕ Е ЛИ МОНАКСКИ ГРИГОР?
  • 13 попара

    2 1 Отговор
    Ан Лури- филантропка от Чикаго и вдовица на магната,собственик на недвижими имоти - Робърт Х. Лури. Основната къща на имота има пет спални в елегантен стил. ...кухнята е с елегантни, готварски уреди. Остров е Куба.
  • 14 безпартиен

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "И Извънбрачните Близначки":

    И защо не е санкциониран от САЩ заради войната?Дали има някаква уговорка на най високо ниво за тази война?Всички държави са с огромни дългове към ЧАСТНИ банки!Сегашните оръжия са произведени с дългове към тези банки и трябва да се използват!След използването следва нов дълг отново от ЧАСТНИ банки за ново по съвременно въоръжаване!Познайте какво следва след него!За всеки конфликт трябва да се търси КОЙ има полза от това!!!Вижда се,че единствено обикновените хора са губещи