Last news in Fakti

15 Януари, 2024 18:44 2 950 16

В Англия сигурно нямат телевизори!

  • футбол

Какво се случва?

В Англия сигурно нямат телевизори! - 1
Снимка: БГНЕС

8 мача от английската Б група известна като Чемпиъншип се играха по едно и също време на 13 януари.

В събота следоябяд местно време.

Двубоите посетиха:

21 116;
25 991;
16 681;
14 929;
11 002;
30 189;
24 409;
20 253 фенове.

Често слушам тези, че българският футбол не се радва на голяма посещаемост по стадионите, защото преди години животът в България е бил по-постен един вид, сега има много неща, с които хората да се забавляват през свободното си време, а и по телевизията се излъчват големи дербита от света. Мачовете от А група на България пък се правят по-различно време почти винаги, за да може да се излъчват един след друг.

Ако това са истинските причини за отлива на публика от българските стадиони.

То сигурно в Англия нямат телевизори? Такава посещаемост и мачове по едно и също време в един и същ ден, при това в Б група...

Или пък по стадионите в България няма много публика в сравнение с минали футболни времена, защото играчите са далеч по-слаби, преобладават чужденци в много отбори, ДЮШ футбол не е държавен и клубен приоритет с минимални изключения, много от началните часове на срещите в нашата А група са неудобни, нямаме модерни стадиони извън 1-2 бели лястовички и като цяло страдаме от демографска криза.

Коментар на Тервел Илиев


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 25 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    24 6 Отговор
    Не бре, просто и на най-заблуденият БГ запалянко му е ясно, че тоя спорт се реди до ниво тъч. За какво му е да си губи времето като британското шиле, което ходи на стадиона, за да се напие с останалите от стадото.

    Коментиран от #5

  • 2 Пустиняка

    10 7 Отговор
    У Русия ритат ли топка у тоа студ

    Коментиран от #8

  • 3 Каскет

    15 3 Отговор
    Там има футбол, при нас всичко е уредено,наредено, черното тото процъфтява с пълна сила. На всички фенове това ни е ясно и затова не стъпваме.
  • 4 Хохо Бохо

    14 3 Отговор
    Имат ама и по тяхната телевизия текат същите фекалии като по нашата
  • 5 Много просто

    16 0 Отговор

    До коментар #1 от "честен ционист":

    имат свободно време; вярват, че няма нагласени мачове; имат пари за транспорт; имат пари за билети за мача; стадионите са строени с много пари с демократични кредити и са много пъти подобри от нашите
  • 6 Ха ха ха

    9 0 Отговор
    Няма спор,че са луди по футбол.А за телевизорите едно уточнение -спортните пакети им са ужасно скъпи а и обикновенно излъчват само един мач по едно и също време.Например в събота в 17 часа наше време излъчват само една игра!Дори и в пъбовете немогат да ги гледат легално!Единствено беин спорт излъчва всички игри едновременно с английски коментари.Но,лиценза им е за арабските страни.Аз го имам в Кипър,но полицията от време на време прави проверки и глобите са ужасни.Ако искам да показвам 5 мача едновременно легално местния оператор cytavision също излъчва всички игри на живо но само един ресийвър за публично показване зависи колко места имаш струва около 500 евро.За да мога в бара да показвам легално всички мачове-2-3 хил.евро на месец.
  • 7 Пенчо

    13 2 Отговор
    Разликата е, че в Англия явно клубовете се управляват от кадърни хора, които правят печеливш продукт. Който генерира немалко данъци, а искате тука с нашите пари да дотираме едни явно неможещи бизнесмени

    Коментиран от #9

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Разликата е от земята до небето

    8 0 Отговор

    До коментар #7 от "Пенчо":

    Има поне 100 разлики
    Сам си ги обясни
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Буха ха

    8 1 Отговор
    Търсят повод да се измъкнат от компанията на гадните си съпруги, да крещят като идиоти и да се налочат с скапаната ию бира.
  • 12 ттт

    6 0 Отговор
    До Тервел Илиев:

    Не знам, колко струва един билет за мач между английски отбори, ама ако ми платят толкова, може да се навия да посетя мач между български.

    Коментиран от #15

  • 13 Само минавам

    6 1 Отговор
    Около 160 хил посетили , за много милионна държава толкова много ли ви се виждат ?
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Ха ха

    5 0 Отговор

    До коментар #12 от "ттт":

    От сто години мачовете в Англия се играят по едно и също време.И да хората отиват да гледат любимия си отбор и си плащат за това .Но там има футбол.А у нас театър с един актьор вече 14 години.Наизуст знаеме пиесата.
  • 16 онгомбо

    1 0 Отговор
    когато стане въпрос за футбол и българия статията и коментарите са излишни всички знаем защо и не само за футбол