Last news in Fakti

18 Януари, 2024 15:20 1 329 6

Григор Димитров: Само се наслаждавам на тениса

  • григор димитров-
  • тенис-
  • тенис на корт-
  • спорт-
  • australian open

Гришо призна, че се наслаждава напълно на играта и каза, че постоянството е това нещо, което му помага

Григор Димитров: Само се наслаждавам на тениса - 1

Най-добрият български тенисист - Григор Димитров, говори след успеха си във втория кръг в Австралия над Танаси Кокинакис. Гришо призна, че се наслаждава напълно на играта и каза, че постоянството е това нещо, което му помага.

"Той имаше малко проблеми с хълбока, от друга страна бях пасивен в определена част от мача. Условията бяха малко по-тежки. Трябваше да бъда по постоянен, той се радваше на подкрепата на публиката. За мен беше важно да се възползвам от грешките, които допускаше. Създавах възможности за пробив, но не можех да ги реализирам. Трябваше да покажа, че мога да съм търпелив", започна Димитров.

"Постоянството е това, което ми помага. Екипът ми ми помага да достигна до това ниво. През всичките тези години имахме ясни цели. Разговаряхме през тези няколко месеца и си казахме, че трябва да се върнем на върха. Трябва да съм сигурен, че тялото ми ме слуша, че нямам контузии, че мога да работя, да тренирам."

"Нищо не е толкова добро, нищо не е толкова лошо. Опитвам да намеря баланса в живота. Аз съм на етап в живота, в който мога само да се наслаждавам на това, което правя. Независимо дали печеля, или губя. Знам, че не ми остава много време в тениса, който ми даде толкова много. Много съм благодарен за възможността, която имам - да изляза още веднъж на корта, да тренирам или да съм във фитнеса. Победите са си победи, загубите са си загуби - те винаги ще бъдат тук. Опитвам се да остана позитивен доколкото е възможно", завърши Димитров.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бегай с 300

    0 18 Отговор
    Докато не ти отупат кюнците и пак да изчезнеш ..... НАДУВКО МР.Ъ.С.Н.А

    Коментиран от #2

  • 2 пешо

    4 9 Отговор

    До коментар #1 от "бегай с 300":

    скрий се бе П..,,Е,,.Дал

    Коментиран от #3

  • 3 бегай с 300

    0 4 Отговор

    До коментар #2 от "пешо":

    Ще го скрия на ма.ка ти споко
  • 4 е..........

    9 0 Отговор
    Велик !
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.