Last news in Fakti

22 Януари, 2024 10:10 2 256 7

Огромен скандал в Испания?

  • футбол

Реал победи последния в испанското с мъка, гостите с претенции

Огромен скандал в Испания? - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Реал Мадрид победи с 3:2 Алмерия в мач от Ла Лига. Гостите поведоха с 2:0.

Белингам реализира от дузпа в 57-ата минута. Вини-жуниор в 67-ата минута изравни. Дани Карвахал в 90+9' донесе трите точки на "кралете".

Реал Мадрид има 51 точки от 20 мача, Барселона е с 44. Водач е Хирона с 1 точка повече от Реал, но и с мач повече.

Алмерия е на последната позиция. Гостите имат претенции, че дузпата за Реал е нередовна, Винисиус-жуниор е играл с ръка при изравнителното попадение. Отменен е редовен техен гол (61'). Някои хора пък твърдят, че срещата се е провела до победен гол за Реал.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Голяма излагация

    28 1 Отговор
    съдиите и тези от ВАРа са за бесене.Срамота и за Реал,ограбиха Алмерия.След този мач антиРеалистите ще се увеличат драстично.Такава пародия на съдийство и подпиране дори в нашето първенство не е имало.

    Коментиран от #2, #7

  • 2 Очевидец храбър

    23 1 Отговор

    До коментар #1 от "Голяма излагация":

    Абсолютно съм съгласен с теб !!! Но това ПОДПИРАНЕ на Реал е от години, но сега е вече фрапиращо !!!
  • 3 Чики-Рики

    15 0 Отговор
    Този филм тук в България го гледаме на мачовете на Делиормана, когато се развиват за равен! Така, че нищо ново под слънцето!

    Коментиран от #4

  • 4 Госта.

    8 1 Отговор

    До коментар #3 от "Чики-Рики":

    И ние сме дали нещо на света.
  • 5 Ха ха

    6 3 Отговор
    Интересното е ,че съдията не свири дузпата,отмени гола на Винисиус и призна третият гол на Алмерия.Но ВАР го викнаха и трите пъти ,като му казаха какво да гледа.Пропускайки услужливо 2 фала в атака за Реал при дузпата,но виждайки симулацията на Белингам доста преди 3-я гол за Алмерия.А Вини вкара гола с ръка,но ВАР наблегна на камера от която изглежда,че е дълго рамо.И като за капак 11 мин.продължение,т.е.до гол за Мадрид.На умрели куче нож извадиха.
  • 6 Дузпалона

    6 3 Отговор
    Барса е НАЙ-ПОДПИРАНИЯТ отбор в историята !!!
  • 7 *****

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Голяма излагация":

    "След този мач антиРеалистите ще се увеличат драстично." Следващата фаза е антиФутболист: професионалният спорт - и футболът в частност - е синоним за/на корупция (а узаконената наркомания е "бонус").