Last news in Fakti

22 Януари, 2024 16:21 1 554 1

Българин с послание към голям футболист

  • футбол

Евтимов окуражи испански национал

Бившият капитан на Челси и настоящ бранител на Атлетико Мадрид Сесар Аспиликуета получи окуражително послание от Кирил Евтимов.

Защитникът получи тежка контузия в коляното при победата с 4:2 след продължения срещу Реал Мадрид за Купата на Испания и ще отсъства от терените за неопределен период от време.

Българинът изпрати пожелания за бързо възстановяване на испанския национал. Футболният общественик от България и Аспиликуета са добри приятели. Аспиликуета е печелил Шампионска лига с Челси.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 муцунка

    0 0 Отговор
    Като всяка игра, шахът ви научава и да губите, защото не винаги се печели. Също така в шахматна игра се вижда ясно като вариант, че понякога загубата на една фигура може да доведе до победа. Показва, че голямата победа е резултат от много по-малки стъпки и че някои битки са успешни, други не, като важното е да се спечели войната.Същевременно не трябва да се забравя, че това е само една игра и дали сме спечелили или загубили в действителност няма никакво значение. Важното е да има удоволствие и удовлетворение от играта.