Last news in Fakti

24 Януари, 2024 11:34 3 934 6

Лошото момче Кирьос "простреля" Джокович! Но отговорът на Джокера не закъсня...

  • спорт

Да си правиш шегички с Джокера не е най-добрата идея...

 Лошото момче Кирьос "простреля" Джокович! Но отговорът на Джокера не закъсня... - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Ник Кирьос не играе на Аустрелиън Оупън 2024. Той все пак е на домашния си турнир, но в ролята на журналист. Ник не се шегува с микрофон в ръка. Той е способен да разсмее почти всеки или пък метафорично да залее със словесна лава опонентите си.

Кирьос е добър приятел с Новак Джокович.

Джокович е шампион от Аустрелиън Оупън 2023.

Той има 10 титли от Шлема в Мелбърн.

Ник Кирьос получи въздушна целувка от сърбина по време на четвъртфинал на АО 2024. Ноле победи американеца Тейлър Фриц.

Но Кирьос сякаш вместо да благодари на Новак за топлото отношение го запита в стил Лошо момче, за какъвто е определен нестандартният и като стил на игра и като изказ австралиец: "Чух, че прегръщаш дърво (късметлийско) в Ботаническата градина в Мелбърн. Къде се намира?".

Ник се обоснова, че иска по-бързо да се излекува от контузията.

Появиха се и съмнения, че рекордните 10 титли на Джокович в Мелбърн се дължат на вид вълшебство, свързано с магическо растение, а не че Новак е уникален тенисист.

Лошото момче Кирьос обаче си намери словесния майстор.

"Ще ти покажа дървото. Но не трябва да казваш на никого, защото е голяма тайна. Трябва да се събуеш бос и да се качиш на най-високия клон и да висиш с главата надолу точно 33 минути и 3 секунди. Направиш ли го, ще спечелиш титла от Шлема".

Каза Джокера. Предполага се, че набляга на чистото 3, защото то се счита за късметлийско.

Ник има един финал на сингъл от Големия шлем, на Уимбълдън 2022, когато поведе с 1:0 сета в битката за титлата, но беше победен в четири части от... Новак Джокович. Разбира се, думите на Джокера не са препоръчителни за никого, по никое време. Просто шега с добрия му приятел Ник Кирьос.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рафата

    4 20 Отговор
    Джокера е сръбски комплексар
  • 2 Дааа, ама Не

    8 4 Отговор
    На големия комплексар в тениса е Надал, а във футбола Роналдо..
    На големия джентълмен в тениса е Гришо...
  • 3 Фен

    3 2 Отговор
    Този супер НЕизвестният кореняк австралиец с гръцко име няма право да се изказва срещу най-добрият до момента тенисист в света,преди да постигне поне нещо! Ама този е като онзи лаф- Не ме е яд че съм ПРОСТ, яд ме е че ми личи :)
  • 4 Румениге

    1 4 Отговор
    ДЖОКОВИЧ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ В МОМЕНТА..И МЪЖ И ДЖЕНТЪЛМЕН И ПАТРИОТ...И ПРИМЕР ЗА ВСЕКИ КОЙТО ИСКА ДА ПОСТИГНЕ НЕЩО....ЖАЛКО ЧЕ В ТЕТИТОРИЯ БЪЛГАРИЯ САМО МИШОЦИ...

    Коментиран от #5

  • 5 Баварец

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Румениге":

    Като тенисист да, той е...! Но след изпълнението с фалшивата ваксина с/у Ковид и то, точно в Австралия се оказа, че е жалко Балканско чедо, което лъже и маже в собствените си Ла.на. Великите хора, не лъжат така безцеремонно. И ако е бил анти-ваксър, трябваше да отстоява тази роля, а не с фалшивото сертификат че....
  • 6 Ококорович

    2 0 Отговор
    Приятелството с Джокович провали Кирьос.