8 Януари, 2014 14:17 710 0

Стоев: Ще разузнаем добре Лацио

  • стойчо стоев-
  • лудогорец-
  • лацио-
  • разузнаване-
  • лига европа

Александър Драгомиров позира с екипа на Лудогорец

Стоев: Ще разузнаем добре Лацио - 1
Снимка: БТА

„Следя Лацио още от изтеглянето на жребия. Ще присъствам на техен мач, ще пратя и моите помощници да ги наблюдават. Като информация, като разузнаване нямаме притеснения, тъй като ще бъдем добре запознати с техния отбор“, заяви треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев на първата пресконференция на разградчани за 2014 година.

На брифинга бе представено и новото попълнение Александър Драгомиров, който подписа договор със „зелените“ за две години и половина. Стана ясно също така, че до края на седмицата се очаква да дойде млад футболист от много силно европейско първенство.

Лудогорец дели първата позиция във временното класиране на българското първенство с Литекс, който също има 50 точки. Шампионите на България се класираха и за 1/16-финалите на Лига Европа, където ще се изправят срещу италианския Лацио.

„Ясно ни е, че противниците, които избираме за подготовката, няма как да се доближават до стила на Лацио. Те са италиански отбор, а те играят по по-специфичен начин от другите. Търсихме силни противници, които да ни позволят да поддържаме игрова форма, тъй като Лацио продължава да има мачове в местното първенство и е нормално да е по-подготвен за мача от нас“, коментира Стоев. Първата среща между двата тима е на 20 февруари в Рим. Реваншът е седмица по-късно.

„Сагата Гари Родригес не искам да я коментирам. Превърна се в някакъв сапунен сериал. Ние отдавна следим други футболисти, които според треньорския щаб определено щяха да вдигнат нивото на отбора. Не се получи обаче това, което желаехме и искахме. Финансовите претенции скочиха неимоверно на другите клубове“, каза още Стойчо Стоев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА