Last news in Fakti

10 Февруари, 2024 10:30 1 533 2

Ето как изригна Везенков срещу шампиона (ВИДЕО)

  • нба-
  • александър везенков-
  • сакраменто кингс-
  • спорт-
  • баскетбол

Българинът остана на паркета до средата на втората четвърт, като имаше заслуга за обрата, който „кралете“ постигнаха, отбелазвайки шест точки

Сакраменто Кингс разби като домакин Денвър Нъгетс с резултат 135:106 точки (32:35, 35:22, 39:29, 29:20) в среща от редовния сезон на НБА. Българската звезда Александър Везенков започна срещата на резервната скамейка, но се появи в края на първата четвърт, като се отчете с отлична игра, реализира две тройки и направи една асистенция за общо 15:35 минути на паркета.

Българинът остана на паркета до средата на втората четвърт, като имаше заслуга за обрата, който „кралете“ постигнаха, отбелазвайки шест точки. Везенков се появи и през второто полувреме, когато неговият отбор доминираше тотално над шамипоните и допринесе с доброто си представяне за победата на домакините. В последната четвърт българинът съумя да направи и първата си асистенция в мача.

Везенков вкара две далечни стрелби от четири опита, а общата успеваемост на стрелбата му бе 2/7. Той добави една асистенция и една открадната топка към статистиката си, като записа и две лични нарушения. При неговия престой на игрището Сакраменто бе +20, като единствено Де'Арън Фокс бе с по-добри показатели в това отношение (+26).


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Циник

    11 2 Отговор
    Стига с това изригване, бе, някой тук всеки ден изригва. Купете си един тълковен речник и си разнообразете заглавията.
  • 2 Е какво е това изригване?

    3 1 Отговор
    Шест точки за 15мин.смешна работа.