Last news in Fakti

12 Февруари, 2024 07:30 922 2

Сакраменто с тежка загуба без Везенков

  • сакраменто кингс-
  • баскетбол-
  • нба-
  • оклахома сити тъндър

Най-добрият български баскетболист Александър Везенков не взе участие за "кралете"

Сакраменто с тежка загуба без Везенков - 1

Сакраменто Кингс допусна тежка загуба със 113:127 при визитата си на Оклахома Сити Тъндър в мач от редовния сезон на НБА. Най-добрият български баскетболист Александър Везенков не взе участие за "кралете", тъй като е контузен и се очаква да отсъства няколко седмици.

Домакините дръпнаха с 2 точки след първата четвърт, а до почивката вече водеха с 10 пункта. Третата част от мача отново бе в полза на Тъндър, а преднината стигна до 17 точки. Едва в заключителните 12 минути Сакраменто съкрати с 3 точки изоставането си, но това не бе достатъчно и в крайна сметка "кралете" отстъпиха с 14 точки разлика.

Шай Гилгъс-Александър бе най-резултатен с 38 точки, а Джейлън Уилямс добави още 32 за домакините. За Сакраменто най-резултатен бе Малик Монк с 26.

След тази загуба Сакраменто е на седмо място в Западната конференция с 30 победи и 22 загуби, а Оклахома е на третата позиция с 36 успеха и 17 поражения.

В друга среща малко по-рано Бостън Селтикс спечели със 110:106 при гостуването си на Маями Хийт.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Перо

    2 1 Отговор
    Естествено е, че Сакраменто и да губи и да печели, това е резултат от играта на титулярите, не на резервите, като Везенков! Защо този сайт ни затрупва със събития за един посредствен клуб от другото полукълбо, които никого не интересуват!
  • 2 И какво от това

    0 0 Отговор
    Много важна новина че Сакраменто Кингс допусна тежка загуба със 113:127. Важната е че Путин за пореден път е мъртъв. Украинската армия жъне победи. Байдън е с най високо Iq. Китай е най бавно развиващата се страна. Урсула фон дер Лайнен започнала работа във фирма ” Каралайна”за износ на материала за Америка