Last news in Fakti

12 Февруари, 2024 15:47 3 290 10

Станимир Стоилов с шедьовър за Левски

  • футбол

Мъри е основната фигура за израстването на Уелтън

Станимир Стоилов с шедьовър за Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Бразилецът Уелтън дойде в Левски, когато треньор на гранда беше Станимир Стоилов. Под ръководството на Мъри, който е доказан в правенето на силни футболни трансфери, крилото стана може би най-важният играч на Левски.

"Сините" ликуваха с Купа на България след голям финал с ЦСКА пред пълен Национален стадион. Това вече е рядко срещано за емблематичния "Васил Левски".

Стоилов изненадващо напусна гранда след важно различие с Наско Сираков. Мажоритарният собственик на ПФК Левски реши клубът да се раздели с ръководителя Ивайло Ивков. Стоилов явно не беше съгласен с това.

Според различни медийни информации цената на изходящия трансфер на Уелтън в Гамба Осака е 3 милиона евро.

Което ще рече шедьовър на Стоилов за Левски, тъй като бразилецът дойде при "сините" със свободен трансфер.

Тервел Илиев


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фАНТОМасс

    8 6 Отговор
    Някои други хора казват , че имало други ШЕДьОВРИ ! Например 11 мача без ПОБЕДА ! И най-красивият - мача с великия отбор от Малта - ХАМРУН !
  • 2 Факт

    9 4 Отговор
    Вероятно Мъри е един от добрите треньори у нас! Обаче пожела да стане и финансист и счетоводител и мениджър в Левски!!! Еее това го няма никъде по света! Всеки трябва да си знае мястото и ролята! Иначе Левски спечели между 10-12 милиона лева, само след Нова година, успя да разсрочи дълговете към НАП, за три години ще бъдат изчистени сумите! Което си е отлична оценка за работата на Сираков!!!

    Коментиран от #3, #4

  • 3 Пъзел

    8 0 Отговор

    До коментар #2 от "Факт":

    Е той Стойлов беше само едно парче от пъзела на Сираков. Пожела да си тръгне, прав му път, отбора си има план и си върви по него. Футболистите са намерени от Перейра, който е добър мениджър.
  • 4 4444

    5 7 Отговор

    До коментар #2 от "Факт":

    Как се разсрочват пари към нава неизменно ще бъде разследвано и хората които са били корумпирани ще се понесат последствията. Как на един фалирал отбор креминално Алкохолика дава лиценз години наред, разследване и затвор за него Осмокласника, Емо умното и Данчо честния.
  • 5 Батков българския Борат

    1 3 Отговор
    Подуянци криеха колко са взели,но японците официално обявиха сделката на стойност 3 милиона евро
  • 6 Същият

    0 6 Отговор
    Папкайте от заработеното от Мъри,ама мислете и за по-нататък,че да не се срути строеното досега.И умната да не се повтори и с Вас онуй д Боби .

    Коментиран от #7, #8

  • 7 Мъка

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "Същият":

    Построихме 11 мача без победа и мъка да вкараме 1 гол.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.