Last news in Fakti

21 Февруари, 2024 16:45 1 030 3

Босът на Черно море: Клубът е над всеки от нас

  • пламен андреев-
  • черно море-
  • алекс фернандес-
  • футбол

От година и половина насам осъществихме 4-5 сериозни изходящи сделки и сега добавяме още една такава

Босът на Черно море: Клубът е над всеки от нас - 1

Офанзивният полузащитник Алекс Фернандес беше продаден от Черно море на руския Балтика (Калининград). Изпълнителният директор на варненци - г-н Пламен Андреев, коментира пред „Топспорт“ трансфера на футболиста.

"Ръководството на клуба и треньорският щаб бяхме против това да продаваме основни футболисти през този трансферен прозорец. Искаме да запазим отбора, защото гоним високи цели. Направихме всичко възможно да задържим Фернандес, но от другата страна видяхме едно изключително непрофесионално отношение и държание. Другата цел е да запазим отличната атмосфера в съблекалнята на Черно море.

И заради това в крайна сметка решихме да се разделим с него. Няма да се молим на нито един футболист, независимо как се казва той. Клубът е над всеки от нас и от тях. По трансфера работиха много хора, не беше никак лесно. Преговорите бяха тежки, но в крайна сметка завършиха успешно и Черно море ще вземе добра сума за Алекс Фернандес. От година и половина насам осъществихме 4-5 сериозни изходящи сделки и сега добавяме още една такава".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 спорт

    6 0 Отговор
    браво
  • 2 ФЕЙК

    1 1 Отговор
    Сега Европейската комисия ще закрие "българското" първенство заради санкциите срещу Русия ! А "Уевски" и "Черно море" ще бъдат разтурени. Как нашите евроатлантици допуснаха това ?

    Коментиран от #3

  • 3 Гост

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "ФЕЙК":

    Ще бъде разтурен измисления отбор със менте емблема