Last news in Fakti

21 Февруари, 2024 19:00 718 1

Лаутаро призна, че е щастлив, че не е отишъл в Атлетико

  • интер-
  • лаутаро мартинес-
  • джузепе меаца-
  • атлетико мадрид-
  • футбол

Аржентинецът разкри това в интервю след снощния сблъсък

Лаутаро призна, че е щастлив, че не е отишъл в Атлетико  - 1

Звездата на Интер Лаутаро Мартинес предостави на зрителите любопитна информация след снощната победа на “Джузепе Меаца” с 1-0 срещу Атлетико Мадрид в първия мач от 1/8 финалите на Шампионската лига между двата тима. Аржентинецът разкри, че е бил много близо до това да стане футболист на “дюшекчиите”.

“Бях изключително близо до подпис с Атлетико през 2018 година, но това не се случи по ред причини. Много съм щастлив от това, защото после се озовах в Интер. В момента израстваме още повече, колективът е много добър и съм изключително щастлив да съм част от него”, заяви звездата на “нерадзурите” след успеха.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЦИРКАДЖИИ

    0 0 Отговор
    СПОКОЙНО ДИВ ПЕТЕЛ 🐓. СЛЕД КАТО ОВЕСИТЕ ДЖУКИ В МАДРИД ДРУГО ЩЕ ЗАПЕЕШ .