Last news in Fakti

22 Февруари, 2024 16:30 864 3

Николай Жейнов: Изкарват Анди Краев най-черния и лаком човек едва ли не в държавата

  • николай жейнов-
  • левски-
  • ростов-
  • андриан краев-
  • футбол

Краев първоначално е отхвърлил руското предложение за личната си заплата

 Николай Жейнов: Изкарват Анди Краев най-черния и лаком човек едва ли не в държавата - 1

Мениджърът Николай Жейнов коментира провалената сделка между Левски и Ростов за Андриан Краев. Халфът в последния момент се отметна и остави Сираков и компания с празни ръце. Преди това двата клуба се бяха споразумели за 250 000 евро, които трябваше да влязат в „синята“ каса.

Краев първоначално е отхвърлил руското предложение за личната си заплата.

Последвала е втора оферта за него – доста по-висока, на която трудно може да се откаже. Анди обаче и тогава казал „не“ и сигурният трансфер се изпари.

Постът на Жейнов във Facebook:

„Чета от вчера, че доста хора се упражняват да изкарват Анди Краев най-черния и лаком човек едва ли не в държавата. Без да имам нищо общо с проваления му трансфер в Ростов, нито да е мой клиент, благодарение на добрите ми връзки в Русия научих с доста голяма достоверност каква е била ситуацията. Рядко си позволявам да коментирам трансфери, особено, когато нямам участие в тях, но в момента чувствам, че е несправедливо да бъде нападан Андриан, тъй като атаките към него в конкретния случай са неоснователни“.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЧИЧО

    6 0 Отговор
    И двамата с брат си са от едно тесто. И от двамата всичко друго става но не и футболисти.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Диамантената ръка

    6 0 Отговор
    Да му връчват там една метла и юни шут отзад.