Last news in Fakti

22 Февруари, 2024 19:20 1 149 6

Станимир Стоилов: Много от хората участваха фалшиво в Левски

  • станимир стоилов-
  • футбол-
  • левски

Не искам да участвам във фалшиви сдружения или във фалшиви хора и да бъда фалшив

Станимир Стоилов: Много от хората участваха фалшиво в Левски - 1

Треньорът на Гьозтепе Станимир Стоилов, заяви, че не иска да бъде фалшив. Специалистът даде интервю за подкаста "Код спорт", в което каза още, че Левски може да тръгне, ако се казва по-често истината.

"Много от хората, които участваха в създаването, участваха фалшиво в Левски. Фалшиво! Не бяха честни. Това беше другата причина, поради която исках да напусна. Не искам да участвам във фалшиви сдружения или във фалшиви хора и да бъда фалшив.

Не съм участвал във войни, нито искам да участвам, но мисля, че Левски може да тръгне, ако се казва по-често истината и се постави всички открито", каза Стоилов в откъса от интервюто, който беше публикуван.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Саса

    6 7 Отговор
    11 поредни мача без победа!!! Срамен антирекорд!!! И пак го търпяха и не го изгониха, а един ден, точно преди важен мач с ЦСКА, нашия си тръгна ... Това е недостойно, долно и страхливо поведение.... Сега нещата в Левски са наистина на прав път, заличават се старите задължения и не е далеч момента, когато се тръгва смело нагоре!!! А страхливците, напуснали кораба, по добре - далече!!!
  • 2 Истински

    5 2 Отговор
    Кой ви доведе футболистите (без пари)които продадохте многомилионно,за да погасявате задължения бе кухороги.
  • 3 Въгларово

    3 2 Отговор
    На крива ракета, космосът й пречи!
    Турският балон почна да се пука.Да видим какво ще стане!
  • 4 ВЕНКО

    2 1 Отговор
    БЕГАЙ ОТ ТУКА БЕ, САМО НАСКО СИРАКОВ И ИЛЯНА ДРУГО НЕ ПРИЗНАВАМЕ
  • 5 ДОМАКИН

    1 3 Отговор
    МЪРИ ,РАЕВИТЕ ВИ РАЗКАЗАХА ИГРАТА НА ТЕБ И ИВКОВ
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.