Last news in Fakti

22 Февруари, 2024 22:40 1 347 9

Гонзо каза защо се кандидатира за президент на БФС

  • георги иванов - гонзо-
  • футбол-
  • бфс-
  • конгрес

Всеки, който е канидадат за президент, трябва да се срещне с клубовете и да си каже програмата

Гонзо каза защо се кандидатира за президент на БФС - 1

Кандидатът за президент на БФС разкри каква е основната причина да се кандидатира за поста, като изтъкна, че целта му е да се завърши започнатата програма заявена пред ФИФА и УЕФА през 2022 година.

"Представихме програмата, отговорихме на въпросите, така че срещата мина позитивно. Ние имаме програма, която е приета през 2022-а до 2026-а във ФИФА и УЕФА и вече две години работим по нея, като сме напреднали доста по всички проекти и тя трябва да продължи. Именно затова съм се кандидатирал за президент. Сега трябва да се завършат. Образно казано - все едно някой да ти санира блока и да го остави наполовина и да започне да санира друг", каза Иванов пред колегите от Sportal.bg.

"Всеки, който е канидадат за президент, трябва да се срещне с клубовете и да си каже програмата. Не желая да коментирам другите кандидати. Цялото уважение към тях, всеки трябва да каже на избирателите какво прави и какво ще прави. Мен ме издигат клубовете, не ме е издигнал никой от БФС. Аз съм в отпуска, имах доста неща да свърша преди това. Женският национален отбор сега ще играе в Кърджали, трябваше да се оправят организационните въпроси. 17-годишните отиват на елитен кръг в Румъния, националния отбор заминава за Азербайджан на девет дневен турнир, младежите ще играят с Полша. Вие смятате, че трябваше да оставя всички неща и да си подам молбата за отпуска или напускане преди да свърша тези неща. Аз имам отговорности. Сега влизаме в кампания, която започва от 15 февруари, а не три месеца преди това", допълни Гонзо.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 7 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този

    21 1 Отговор
    Дали сам си вярва ,че ако изборите нямат манипулация,ще го изберат? Голям смях...
  • 2 Лост

    9 1 Отговор
    То пък едни клубове.Чак феновете на Добруджа са възмутени от ръководството на клуба.
  • 3 Тома

    12 1 Отговор
    Като директор в националния отбор инжинера се представи много добре като не сме били отбор цяла година.И като го изберат за президент няма да има победа 5 години
  • 4 Гонзи

    11 1 Отговор
    Първо да изкара едно средно барем И ще го изберем за президент.
  • 5 Боко Праните Гащи

    12 0 Отговор
    На моя скъп приятел, кмета на Симитли, сина му го напраихме депутат, без да знае да чете, та Гонзо ли нема да стане президент
  • 6 Редник

    3 0 Отговор
    Голямо наддаване пада за шеф на БФС. Май и аз ще се кандидатирам.
  • 7 Леле

    3 0 Отговор
    Тоя смешник досега не бе ли в БФС, та и програма вади???
  • 8 Мис Пиги

    5 0 Отговор
    А кога да очакваме и официалната кандидатура на Николета Лозанова?
  • 9 Аамед

    2 2 Отговор
    Този е най-великия и интелигентен футболист на България. Все пак идва от Локо П-д