Last news in Fakti

22 Февруари, 2024 20:40 1 234 0

Фенклубът на Атлетико Мадрид ще съди Интер

  • фенове-
  • атлетико мадрид-
  • футбол-
  • интер-
  • шампионска лига

В първи осминафинален мач от турнира, Интер се наложи с минималното 1:0 у дома, но гостите останаха разочаровани от случилото се не само по време на мача, но и преди него

Организираните привърженици на Атлетико Мадрид са готови да заведат дело срещу италианския гранд Интер, съобщават медиите в Испания. Феновете на „дюшекчиите” не са доволни от организацията на „нерадзурите” преди сблъсъка между двата тима в Шампионска лига на „Джузепе Меаца”.

В първи осминафинален мач от турнира, Интер се наложи с минималното 1:0 у дома, но гостите останаха разочаровани от случилото се не само по време на мача, но и преди него.

Според ултрасите на Атлетико, организацията преди мача е била „кошмарна”, като феновете на гостите са били натъпкани в твърде малко пространство и са влизали само през един вход на стадиона. Поради тази причина, голяма част от тях са пропуснали началото на срещата.

След края на срещата феновете на Атлетико са били задържани повече от час на стадиона и са били освободени много, след като линиите на метрото в близост до стадиона са били затворени.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА