Last news in Fakti

23 Февруари, 2024 15:09 3 927 0

Дончич "побърка" НБА, а Йокич я пообърка

  • спорт

Те са вълшебници...

Дончич "побърка" НБА, а Йокич я пообърка - 1
Снимки: БГНЕС/ЕРА

Лука Дончич и Никола Йокич са добри приятели. По време на загрявката за Мача на звездите Лука уцели с малка топка по главата Никола, топчица, от която сърбинът няма как да получи нараняване. Йокич обаче отвърна на закачката на гарда като го удари по врата, докато Лука поздравява фенове. Разбира се със сила, която е само за шега.

Двамата обаче сякаш се майтапят със съперниците си на терена.

Гардът от Словения Лука Дончич се отличи с 41 точки, за да помогне на Далас да спечели срещу гостуващия Финикс със 123:113. Дончич добави 11 асистенции и 9 борби. Далас Маверикс натрупа седма поредна победа и се бори за директно класиране за първия кръг на плейофите на Западната конференция.

Денвър са шампиони, а в първия им мач след звездния уикенд центърът Никола Йокич пообърка Лигата с 15 асистенции за 31 минути игрово време при 130:110 срещу Вашингтон.

Никола стреля 10 успешни от 10 опита за 2 точки. Не се пробва от тройката, от фала беше 1 от 2 и записа 21 точки и 19 борби за лесната победа. Денвър Нъгетс е 4-ти на Запад, но е фаворит за титлата в тази конференция. Няма да е изненада, ако защити трофея си в НБА.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА