Last news in Fakti

23 Февруари, 2024 18:32 2 836 1

Джон Вертхайм за Джокович: Новак е...

  • спорт

Суперлативи за сърбина

Джон Вертхайм за Джокович: Новак е... - 1
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Джон Вертхайм от "Спортс Илюстрейтед" написа за Новак Джокович: "Тенисист от друга класа. Въпросът е как едно дете от Сърбия се превърна в един от най-добрите атлети в света".

Джон смята, че няма как да има дискусия относно това кой е най-класният тенисист в историята, защото в мъжкото направление това е Новак Джокович.

36-годишният сърбин е лидер в ранглистата на АТП. Ако вземе още една титла на сингъл от ГШ ще изпревари Маргарет Корт във вечната ранглиста на тениса.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джордже Балашевич

    10 0 Отговор
    Новак е най - големият, въпреки напъните на англосаксонците да лансират назобените си протежета, като Надал и Алкарас. Въпреки истерията на "цивилизования" свят, славяните доминират и в тениса, и в баскетбола, футбола, щангите и много други!
    Дерзайте английски протежета, лизачи на глутеуси!